Каркасон: Мостове, замъци, пазари – Разширение 8

Каркасон е настолна игра, превърнала се в модерна класика и продала над милион копия по цял свят. В Каркасон – Мостове, замъци, пазари напредничави инженери строят красиви и практични мостове и подобряват пътната мрежа, така че стават възможни свръзки на плочки, каквито никой не е виждал досега. Малки градчета биват достроени до степен на солидни замъци, за да си подсигурят владетелите им влияние и власт над околните земи.

Може да се играе само с базовата игра Каркасон 2.0.

РАЗШИРЕНИЕ

  • Играчи: 2-6
  • Времетраене: 30-45 мин
  • Възраст: 8+
  • Правила: Лесни (до 10 мин)

22,90лв.

Налични са само 1

Каркасон – Мостове, замъци, пазари е осмото разширение на базовата игра. Каркасон е настолна игра, превърнала се в модерна класика и продала над милион копия по цял свят. Голямата ѝ популярност се дължи на лесните и изчистени правила, предоставящи същевременно възможност за разнообразни тактически решения. Развива тактическото мислене докато си прекарвате приятно сред семейство или приятели. Постройте тревни поля, пътища, крепости или манастири. Героите в играта имат ролите на монаси, селяни, рицари и разбойници. Повече територии водят до повече точки. Постройте кули, върху които да качите фигурките си, за да можете да вземете за заложници чуждите фигури и така да накарате опонента си да плати откуп.

В Каркасон – Мостове, замъци, пазари напредничави инженери строят красиви и практични мостове и подобряват пътната мрежа, така че стават възможни свръзки на плочки, каквито никой не е виждал досега. Малки градчета биват достроени до степен на солидни замъци, за да си подсигурят владетелите им влияние и власт над околните земи. Но не винаги всичко се случва така, както е намислил далновидният владетел, така че напрежение не липсва. Пътуващи търговци сноват из цялата страна и организират богати пазари, където наддаването е силно на почит, а по-умелите в занаята могат да реализират солидна печалба. Мостовете подобряват пътната мрежа и създават възможни свръзки между плочки, каквито никой не е виждал досега. Замъците позволяват надграждането на малки крепости и дават възможност на играчите да се възползват от строежа на околните обекти. Пазарите са места, където наддаването е силно на почит, а по-умелите в занаята могат да се сдобият с ценни теренни плочки.

Съдържание

  • 12 нови теренни плочки
  • 12 щанцовани замъка
  • 12 големи дървени моста

Основна игра

Разширения

Правила

В кутията ще откриете правилата на български език.

Тегло 0,3 кг
Размери 13,5 × 19 × 7 см
Година на издаване

Механики

Оценка в BGG

Правила

Сложност

Възраст

Баркод

4001504482671

Каталожен номер

48267

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Каркасон: Мостове, замъци, пазари – Разширение 8”

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.99лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 50лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

  • наложен платеж при доставка
  • кредитна/дебитна карта
  • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.