Разширение

Dixit: 10th Anniversary е разширение 9 към Dixit или Dixit Odyssey. Това разширение бележи 10 години от създаването на семейната настолна игра за първи път.

Семейна


Български
-
Рейтинг
В наличност
Код: BN00047
29.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Dixit: 10th Anniversary е разширение 9 към семейната настолна игра Dixit, а също и към Dixit Odyssey. Разширението не може да се играе самостоятелно, а само в комбинация с основната версия. Илюстрациите за юбилейната версия - разширение Dixit: 10th Anniversary, са създадени от всички дизайнери, участвали досега в Dixit.

Съдържание

  • 84 карти с илюстрации

Правила

Изцяло на Български език. Могат да бъдат намерени онлайн ето тук.

Видео: Dixit Anniversary представяне

Видео: Разопаковане на Dixit: 10th Anniversary разширение

Видео: Как се играе Dixit на Английски

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти