Разширение

Dixit 7 Revelations е разширение към настолните игри Dixit и Dixit: Odyssey. С него добавяте нови 84 карти с уникални илюстрации. Играта става по-разнообразна, а забавлението по-голямо.

Семейна


Български
8.2
Рейтинг
В наличност
Код: BN00032
29.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Dixit 7 Revelations е разширение за настолните игри Dixit и Dixit Odyssey. То не може да се играе самостоятелно. Правилата, които се използват са тези, които са към основните игри. А новите 84 бр. карти с уникални илюстрации допълват игрите по много добър начин и внасят разнообразие.

Съдържание

  • 84 илюстрирани карти

Правила

Изцяло на Български език.

Видео: Ревю на Английски

Характеристики на играта
Тип разширение, семейна, парти, игра с карти
Година на издаване 2016
Брой играчи 3 - 6
Времетраене 30
Подходяща възраст 6+
Board Game Geek Оценка 8.2
Сложност 1
Teгло 0.450 кг
Размери 8.5 х 12.5 х 3 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти