Основна настолна игра

Мечтали ли сте да посетите какаовите плантации в джунглата и да търгувате с така нареченото “кафяво злато” - какаото? Точно семейната игра Какао ви отвежда на невероятно приключение. Търгувайте добре какаото и се сдобийте с най-голямата печалба.

Семейна


Български
7.14
Рейтинг
В наличност
Код: BN00006
44.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Играта Какао започва от най-възрастния участник и продължава по посоката на часовниковата стрелка. Играе се няколко рунда.

Има т.н. обща игрова зона, където в хода на играта всички слагат плочки от джунглата и плочки работници. Запомнете, че всички плочки могат да бъдат поставяни само по диагонал (да се докосват ръбчетата им, но не и цели страни).

По време на хода си може да получавате какао от плантацията, може да го търгувате, да обменяте монети с хазната. На края на всеки ход теглите нова плочка работници и ако има по-малко от 2 плочки джунгла, то трябва да се запълни полето с нови.

Преценяйте добре къде поставяте работниците си и как търгувате, за да спечелите повече злато. Победител е играчът с най-много златни монети.

Съдържание

  • 44 плoчĸи c paбoтници
  • 4 дъpвeни ĸoфичĸи
  • 4 ĸapти нa ceлoтo
  • 28 джyнглa плoчĸи
  • 20 дъpвeни ĸaĸaoви плoдa
  • 12 cлънчeви ĸaмъни
  • 48 злaтиcти мoнeти
  • 1 книжка с правила

Разширения

Cacao: Chocolatl (2016)

Правила

Изцяло преведени на Български език

Видео: Как се играе на Английски език


Характеристики на играта
Тип семейна, стратегическа
Година на издаване 2015
Брой играчи 2-4
Времетраене 45
Подходяща възраст 8+
Board Game Geek Оценка 7.14
Сложност 1.8
Teгло 0.800 кг
Размери 19 х 27.5 х 7 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти