Основна настолна игра

Едно приказно пътешествие в света Celestia. Ще пътувате с плавателен апарат и ще търсите съкровища. В някои моменти ще имате отговорната роля на капитан. Минавайте успешно през всички препятствия и се радвайте на пътуването.

Семейна


Български, Английски, Френски
7.1
Рейтинг
В наличност
Код: BN00022
50.00лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Целта на всеки играч е да достигне до най-далечните места от мистериозния свят Celestia. Също така да събере невероятни богатства от тези земи.

Играта се състои от много ходове и пътувания от град на град с плавателен апарат, достигайки до Мейджи, градът на светлините. По време на играта всеки играч ще преминава през различни роли. Капитанът например има изключително отговорната задача да управлява плавателния апарат. Пътниците са също в плавателното средство и ще преминават приключения заедно с капитана. На всеки ход нов играч получава ролята да бъде капитан на летящия кораба. Задачата му ще бъде да превози успешно всички пътници до следващия град. По пътя ще има изненадващи препятствия, но бъдете смели и ги преборете. Пътниците имат правото да изберат дали искат да пътуват в момента с апарата или да останат в града и да съберат съкровища.

Играчът, който успее да събере най-невероятната и ценна колекция от съкровища, ще спечели играта.

Награди и отличия

 • 2016 Tric Trac Nominee
 • 2015 Jocul Anului în România Beginners Finalist

Съдържание

 • 1 въздyшeн ĸopaб
 • 6 пиoнĸи “Aвaнтюpиcт”
 • 6 плoчĸи “Aвaнтюpиcт”
 • 9 oвaлни плoчĸи “Гpaд”
 • 4 зapa “Cъбития”
 • 1 ĸнижĸa c пpaвилa
 • 78 ĸapти “Cъĸpoвищe”
 • 68 ĸapти “Eĸипиpoвĸa”
 • 8 ĸapти “Typбo"
 • 4 х 2 Cпeциaлни ĸapти

Правила

В кутията ще намерите правила изцяло преведени на Български език, а тук от сайта може да изтеглите правила на Английски език.

Видео: Трейлър и как се играе

Видео: Celestia правила на Английски език

Видео: Какво има в кутията?


Характеристики на играта
Година на издаване 2015
Брой играчи 2-6
Времетраене 30
Подходяща възраст 8+
Board Game Geek Оценка 7.08
Сложност 1.37
Размери 20 х 20 х 5.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти