Основна настолна игра

Кингдомино е модернизирана версия на Домино. Поемате ролята на лорд и увеличете владенията си. Изследвайте различни местности като бистри езера, минни кариери и др. Целете се в най-заможните земи, за да бъдете най-успелия лорд.

Семейна


Български
7.43
Рейтинг
В наличност
Код: BN00007
34.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

В Кингдомино целта ви е да свържете максимално добре своите плочки с различни местности, за да спечелите най-много точки. Получавате точки когато местностите ви имат корони и взимате бонус точки ако плочките ви са наредени в квадрат 5х5.

В началото всеки играч получава фигура от конкретен цвят и замък в същия цвят. Всички плочки домино се разбъркват добре и в зависимост от броя на играчите, се определя колко от плочките ще участват в играта. Така разбърканите карти образуват купчината за теглене. Колкото играчи (крале) има в играта, то толкова на брой карти се изтеглят и поставят на игралното поле. Поставените карти са обърнати с гърба нагоре и трябва да бъдат подредени спрямо номера във възходящ ред. После всички те се обръщат с лицето така че да се видими за играчите. Един от кралете взима всички фигури и без да гледа тегли на случаен принцип по една. Играчът, който е изтеглен, избира една от обърнатите плочки и я прибавя към своето кралство. Освен това след първата редица от карти, трябва да има по същия начин изградена и втора такава. Играчът на ход след като е взел плочка от първата редица, мести своя крал на плочка от втората редица. Всеки трябва да внимава как свързва местностите понеже има определени правила за спазване. Ако някои плочки не са свързани както трябва, те може да не донесат точки.

По този начин играта продължава 12 рунда докато всеки крал построи своето домино кралство. Накрая се броят точките спрямо правилата и се определя печелившия играч.

Награди и отличия

  • Игра на годината 2017

Съдържание

  • 4 фигури на кралства 3D
  • 48 плочки домино
  • 8 дървени жетони
  • Илюстрирани правила за игра

Правила

Изцяло на Български език

Видео: Ревю на Български език


Как се играе Кингдомино на Английски език


Характеристики на играта
Тип семейна, стратегическа, парти
Година на издаване 2016
Брой играчи 2-4
Времетраене 15-20
Подходяща възраст 8+
Board Game Geek Оценка 7.43
Сложност 1.19
Teгло 0.350 кг
Размери 20 х 20 х 5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти