Основна настолна игра

Кингдомино е модернизирана версия на Домино. Поемате ролята на лорд и увеличете владенията си. Изследвайте различни местности като бистри езера, минни кариери и др. Целете се в най-заможните земи, за да бъдете най-успелия лорд.

Семейна


Български
7.43
Рейтинг
В наличност
Код: BN00007
34.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

В Кингдомино целта ви е да свържете максимално добре своите плочки с различни местности, за да спечелите най-много точки. Получавате точки когато местностите ви имат корони и взимате бонус точки ако плочките ви са наредени в квадрат 5х5.

В началото всеки играч получава фигура от конкретен цвят и замък в същия цвят. Всички плочки домино се разбъркват добре и в зависимост от броя на играчите, се определя колко от плочките ще участват в играта. Така разбърканите карти образуват купчината за теглене. Колкото играчи (крале) има в играта, то толкова на брой карти се изтеглят и поставят на игралното поле. Поставените карти са обърнати с гърба нагоре и трябва да бъдат подредени спрямо номера във възходящ ред. После всички те се обръщат с лицето така че да се видими за играчите. Един от кралете взима всички фигури и без да гледа тегли на случаен принцип по една. Играчът, който е изтеглен, избира една от обърнатите плочки и я прибавя към своето кралство. Освен това след първата редица от карти, трябва да има по същия начин изградена и втора такава. Играчът на ход след като е взел плочка от първата редица, мести своя крал на плочка от втората редица. Всеки трябва да внимава как свързва местностите понеже има определени правила за спазване. Ако някои плочки не са свързани както трябва, те може да не донесат точки.

По този начин играта продължава 12 рунда докато всеки крал построи своето домино кралство. Накрая се броят точките спрямо правилата и се определя печелившия играч.

Награди и отличия

  • Игра на годината 2017

Съдържание

  • 4 фигури на кралства 3D
  • 48 плочки домино
  • 8 дървени жетони
  • Илюстрирани правила за игра

Правила

Изцяло на Български език

Видео: Ревю на Български език


Как се играе Кингдомино на Английски език


Характеристики на играта
Тип семейна, стратегическа, парти
Година на издаване 2016
Брой играчи 2-4
Времетраене 15-20
Подходяща възраст 8+
Board Game Geek Оценка 7.43
Сложност 1.19
Teгло 0.350 кг
Размери 20 х 20 х 5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти