Основна настолна игра

Едно приказно пътешествие в света Celestia. Ще пътувате с плавателен апарат и ще търсите съкровища. В някои моменти ще имате отговорната роля на капитан. Минавайте успешно през всички препятствия и се радвайте на пътуването.

Семейна


Български, Английски, Френски
7.1
Рейтинг
В наличност
Код: BN00022
50.00лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

Целта на всеки играч е да достигне до най-далечните места от мистериозния свят Celestia. Също така да събере невероятни богатства от тези земи.

Играта се състои от много ходове и пътувания от град на град с плавателен апарат, достигайки до Мейджи, градът на светлините. По време на играта всеки играч ще преминава през различни роли. Капитанът например има изключително отговорната задача да управлява плавателния апарат. Пътниците са също в плавателното средство и ще преминават приключения заедно с капитана. На всеки ход нов играч получава ролята да бъде капитан на летящия кораба. Задачата му ще бъде да превози успешно всички пътници до следващия град. По пътя ще има изненадващи препятствия, но бъдете смели и ги преборете. Пътниците имат правото да изберат дали искат да пътуват в момента с апарата или да останат в града и да съберат съкровища.

Играчът, който успее да събере най-невероятната и ценна колекция от съкровища, ще спечели играта.

Награди и отличия

 • 2016 Tric Trac Nominee
 • 2015 Jocul Anului în România Beginners Finalist

Съдържание

 • 1 въздyшeн ĸopaб
 • 6 пиoнĸи “Aвaнтюpиcт”
 • 6 плoчĸи “Aвaнтюpиcт”
 • 9 oвaлни плoчĸи “Гpaд”
 • 4 зapa “Cъбития”
 • 1 ĸнижĸa c пpaвилa
 • 78 ĸapти “Cъĸpoвищe”
 • 68 ĸapти “Eĸипиpoвĸa”
 • 8 ĸapти “Typбo"
 • 4 х 2 Cпeциaлни ĸapти

Правила

В кутията ще намерите правила изцяло преведени на Български език, а тук от сайта може да изтеглите правила на Английски език.

Видео: Трейлър и как се играе

Видео: Celestia правила на Английски език

Видео: Какво има в кутията?


Характеристики на играта
Година на издаване 2015
Брой играчи 2-6
Времетраене 30
Подходяща възраст 8+
Board Game Geek Оценка 7.08
Сложност 1.37
Размери 20 х 20 х 5.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти