Основна настолна игра

Century: Golem Edition - семейна игра за приключенци. Обикаляйте целия свят в търсене на скъпоценни камъни. Легендата казва, че кристалите всъщност са душите на хора, починали отдавна в света Карвания. Използвайте ги умно и създайте страхотни “големи”.

Семейна


Английски
7.9
Рейтинг
В наличност
Код: N0053
69.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Цялата информация за 
доставка и плащане.

Имате нужда от помощ? С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси относно този продукт. Може да се свържете с нас на телефон 0885915712 или да ни пишете на

pishi@nastola.bg

Century: Golem Edition е следваща самостоятелна игра след Century: Spice Road като се различава по тематиката. В играта са включени различни по цвят скъпоценни камъни, карти с невероятни илюстрации и, сребърни и златни жетони. 
Играят се няколко рунда с движение по часовниковата стрелка. По време на своя ход играчът извършва 1 от следните действия:

 • Играе карта - Избира една карта от своето тесте и я играе
 • Придобиване  на карта Търговец
 • Почивка - Взимане на всички изиграни вече карти обратно в ръката си
 • Обявяване на игра с точки
Щом играч е обявил своята пета точкова карта, играта приключва. Който не си изиграл хода, го прави. Останалите участници си преброяват точките от точковите карти, жетоните и кристалите в караваната.

Победител става играчът с най-много точки.

Съдържание

 • 36 карти с точки
 • 53 карти търгуване
 • 5 карти Каравана
 • 105 пластмасови кристала
 • 4 пластмасови кристално купи
 • 20 медни и сребърни жетони
 • 1 книга с правила

Правила

Изцяло на Английски език.

Видео: Преглед и как се играе Century Golem Edition на Английски

Характеристики на играта
Вид игра семейна, стратегическа, икономическа, фантастична
Година на издаване 2017
Брой играчи 2-5
Времетраене 30-45
Подходяща възраст 8+
Board Game Geek Оценка 7.9
Сложност 1.74
Teгло 0.820 кг
Размери 19.5 х 27.5 х 7 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти