Основна настолна игра

Century: Golem Edition - семейна игра за приключенци. Обикаляйте целия свят в търсене на скъпоценни камъни. Легендата казва, че кристалите всъщност са душите на хора, починали отдавна в света Карвания. Използвайте ги умно и създайте страхотни “големи”.

Семейна


Английски
7.9
Рейтинг
Изчерпана наличност
Код: EN00028
69.90лв.
Ех... някой ви изпревари! Продуктът, който търсите не е наличен в момента, може да направите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни без оскъпяване.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Century: Golem Edition е самостоятелна игра, вдъхновена от Century: Spice Road,  но различаваща се по тематиката. В играта са включени различни по цвят скъпоценни камъни, карти с невероятни илюстрации и, сребърни и златни жетони.
Играят се няколко рунда с движение по часовниковата стрелка. По време на своя ход играчът извършва 1 от следните действия:

 • Играе карта - Избира една карта от своето тесте и я играе
 • Придобиване  на карта Търговец
 • Почивка - Взимане на всички изиграни вече карти обратно в ръката си
 • Обявяване на игра с точки
Щом играч е обявил своята пета точкова карта, играта приключва. Който не си изиграл хода, го прави. Останалите участници си преброяват точките от точковите карти, жетоните и кристалите в караваната.

Победител става играчът с най-много точки.

Съдържание

 • 36 карти с точки
 • 53 карти търгуване
 • 5 карти Каравана
 • 105 пластмасови кристала
 • 4 пластмасови кристално купи
 • 20 медни и сребърни жетони
 • 1 книга с правила

Правила

Изцяло на Английски език.

Видео: Преглед и как се играе Century Golem Edition на Английски

Характеристики на играта
Вид игра семейна, стратегическа, икономическа, фантастична
Година на издаване 2017
Брой играчи 2-5
Времетраене 30-45
Подходяща възраст 8+
Board Game Geek Оценка 7.9
Сложност 1.74
Teгло 0.820 кг
Размери 19.5 х 27.5 х 7 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти