Основна настолна игра

CV-лизации е интересна семейна или приятелска игра. В нея печелите повече точки като си партнирате с някого. Обаче ще има обратен ефект ако повече от един човек разкрие стратегията ви и реши да я използва. Станете велики лидери на племе само с няколко хода игра.

Семейна


Български
6.52
Рейтинг
В наличност
Код: BN00004
50.00лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

CV-лизации е играта, в която вие ще имате собствено племе, което ще управлявате и целта ви ще е да покажете пред света невероятните си постижения.

Тук в CV-лизации имате две действия - да изиграете една открита карта от вашата ръка и една закрита. Управлявайте племето си умно и тактично, използвайте заблуда срещу противника и спечелете повече точки щастие.

Когато играете дадена карта, най-добре би било ако тя съвпада с картата на някой друг, за да спечелите повече ресурси. Въпреки това трябва да сте много внимателни каква карта ще използват останалите играчи. В този случай ако трима и повече хора са използвали едно и също действие, то силата му драстично намалява, както и ресурсите за получаване.

Накрая на играта победител е този, който има най-щастливото племе, т.е. играчът събрал най-много точки щастие.

Награди и отличия

  • 2016 UK Games Expo Best Family Game Winner

Съдържание

  • игрално поле
  • 90 карти
  • дървена корона
  • дървен шлем за водача
  • 60 дървени ресурса
  • 42 чипа с точки щастие
  • Книжка с инструкции

Правила

Изцяло на Български език

Видео: Преглед и как се играе на Английски


Характеристики на играта
Тип семейна, парти
Година на издаване 2015
Брой играчи 2-5
Времетраене 45-60
Подходяща възраст 10+
Board Game Geek Оценка 6.52
Сложност 1.92
Teгло 0.800 кг
Размери 26 х 26 х 8 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти