Основна настолна игра

Играта Хотел за буболечки е невероятно забавна семейна и детска игра. Тук вие ще си имате собствен хотел и ще се стараете да го запълните с гости - буболечките. Всички те много обичат да похапват мед и вие трябва да се погрижите за това. Приемете предизвикателството и станете успешни хотелиери!

Семейна


Български, Английски
5.7
Рейтинг
В наличност
Код: BN00030
29.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

В Хотел за буболечки трябва да се изявите като много добър хотелиер. Ще пристигат необичайни гости - различни пълзящи и летящи гадинки. Вие бъдете гостоприемни, за да успеете да запълните стаите си с гости. Някои сами ще се настанят, но други ще трябва да ги приканите. Запомнете, че буболечките обичат да си похапват мед и само така ще ги спечелите да се настанят във вашия хотел. Обаче бъдете бдителни за меда си понеже има лоши и ненаситни гадинки като паяка и хлебарката. Ако успеете пръв да запълните всички стаи на хотела с буболечки, то ще спечелите титлата за най-добър хотелиер.

Съдържание

  • 4 плочки Хотел
  • 72 карти
  • книжка с правила

Правила

Изцяло преведени на Български език.

Видео: Преглед на играта на живо - Английски език

Характеристики на играта
Тип семейна, детска
Година на издаване 2015
Брой играчи 2-4
Времетраене 15
Подходяща възраст 7+
Board Game Geek Оценка 5.7
Сложност 2
Teгло 0.400 кг
Размери 15.5 х 20.5 х 4.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти