Основна настолна игра

Настолната игра Океания ви въвлича в едно пътешествие по морското дъно. Вие сте изследователи и имате собствена подводница, която управлявате. Ще се натъкнете на нови видове животни, растения и ще търсите скрити съкровища. Очакват ви и страховити видове като Кракена. Станете велики морски изследователи!

Семейна


Български
7.02
Рейтинг
В наличност
Код: BN00008
56.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

В играта Океания ще разполагате с части за своята подводница, чипове с гориво, водолази и помощна плочка.

По време на играта всеки играч поставя карти, с които се оформя морското дъно. Това са картите вода, които са различни за всеки рунд. Играта се състои общо от 3 рунда. Картите се подреждат една до друга на три реда (по ред за всеки изигран рунд).

В хода на играта винаги има един капитан на експедицията, който раздава морски карти на останалите изследователи. Капитанът се сменя по време на ходовете в играта и продължава да раздава карти. Всеки играч избира по една карта, която да задържи за себе си. А това всъщност са картите с водни обитатели и растения, също и тайнствени съкровища. Тези предмети помагат на изследователите като им носят точки или могат да се използват за подобрение на подводницата им. Обаче има и опасности в изследването на морските дълбини. Пазете се от Кракена и неговите червени очи, защото който играч има най-много от тях ще получи отрицателни точки.

Целта на Океания е да станете най-великия изследовател - да имате най-много събрани животни, растения и тайнствени съкровища, които да ви донесат най-много точки.

Награди и отличия

 • 2016 Golden Geek Best Family Board Game Nominee

Съдържание

 • 75 части от подводници
 • 135 карти
 • 9 чипа с кракени
 • 15 чипа с гориво
 • 15 чипа с водолази
 • 30 чипа със съкровища
 • 1 платнена торбичка
 • 5 помощни плочки-бази
 • 1 блокче за водене на резултата
 • 1 правила за игра

Правила

Изцяло преведени на Български език

Видео: Океания преглед и как се играе на Английски език

Характеристики на играта
Тип семейна, стратегическа
Година на издаване 2016
Брой играчи 2-5
Времетраене 30+
Подходяща възраст 8+
Board Game Geek Оценка 7.02
Сложност 1.84
Teгло 2.240 кг
Размери 30 х 30 х 7.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти