Настолна игра Кингдомино

Кингдомино е модернизирана версия на Домино. Поемате ролята на лорд и увеличете владенията си. Изследвайте различни местности като бистри езера, минни кариери и др. Целете се в най-заможните земи, за да бъдете най-успелия лорд.

СЕМЕЙНА

 • Играчи: 2-4
 • Времетраене: 15-20 мин
 • Възраст: 8+
 • Правила: Лесни (до 10 мин)

34,90лв.

В наличност

В Кингдомино целта ви е да свържете максимално добре своите плочки с различни местности, за да спечелите най-много точки. Получавате точки когато местностите ви имат корони и взимате бонус точки ако плочките ви са наредени в квадрат 5х5.

В началото всеки играч получава фигура от конкретен цвят и замък в същия цвят. Всички плочки домино се разбъркват добре и в зависимост от броя на играчите, се определя колко от плочките ще участват в играта. Така разбърканите карти образуват купчината за теглене. Колкото играчи (крале) има в играта, то толкова на брой карти се изтеглят и поставят на игралното поле. Поставените карти са обърнати с гърба нагоре и трябва да бъдат подредени спрямо номера във възходящ ред. После всички те се обръщат с лицето така че да се видими за играчите. Един от кралете взима всички фигури и без да гледа тегли на случаен принцип по една. Играчът, който е изтеглен, избира една от обърнатите плочки и я прибавя към своето кралство. Освен това след първата редица от карти, трябва да има по същия начин изградена и втора такава. Играчът на ход след като е взел плочка от първата редица, мести своя крал на плочка от втората редица. Всеки трябва да внимава как свързва местностите понеже има определени правила за спазване. Ако някои плочки не са свързани както трябва, те може да не донесат точки.

По този начин играта продължава 12 рунда докато всеки крал построи своето домино кралство. Накрая се броят точките спрямо правилата и се определя печелившия играч.

Награди и отличия

 • Игра на годината 2017

Съдържание

 • 4 фигури на кралства 3D
 • 48 плочки домино
 • 8 дървени жетони
 • Илюстрирани правила за игра

Правила

Кингдомино – правила на български език (PDF)

Изцяло на български език

Видео: Ревю на български език

Как се играе Кингдомино на английски език

Тегло 0,350 кг
Размери 20 × 20 × 5 см
Година на издаване

2016

Сложност

1,19

Рейтинг

7.43

Размер

20 х 20 х 5 см

Тегло

0.350 кг

Механики

Tile/Card Drafting, Tile Placement, Variable Player Order

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Настолна игра Кингдомино”

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.99лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 50лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

 • наложен платеж при доставка
 • кредитна/дебитна карта
 • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.