Основна настолна игра

Играта Хотел за буболечки е невероятно забавна семейна и детска игра. Тук вие ще си имате собствен хотел и ще се стараете да го запълните с гости - буболечките. Всички те много обичат да похапват мед и вие трябва да се погрижите за това. Приемете предизвикателството и станете успешни хотелиери!

Семейна


Български, Английски
5.7
Рейтинг
Изчерпана наличност
Код: BN00030
29.90лв.
Ех... някой ви изпревари! Продуктът, който търсите не е наличен в момента, може да направите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни без оскъпяване.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

В Хотел за буболечки трябва да се изявите като много добър хотелиер. Ще пристигат необичайни гости - различни пълзящи и летящи гадинки. Вие бъдете гостоприемни, за да успеете да запълните стаите си с гости. Някои сами ще се настанят, но други ще трябва да ги приканите. Запомнете, че буболечките обичат да си похапват мед и само така ще ги спечелите да се настанят във вашия хотел. Обаче бъдете бдителни за меда си понеже има лоши и ненаситни гадинки като паяка и хлебарката. Ако успеете пръв да запълните всички стаи на хотела с буболечки, то ще спечелите титлата за най-добър хотелиер.

Съдържание

  • 4 плочки Хотел
  • 72 карти
  • книжка с правила

Правила

Изцяло преведени на Български език.

Видео: Преглед на играта на живо - Английски език

Характеристики на играта
Тип семейна, детска
Година на издаване 2015
Брой играчи 2-4
Времетраене 15
Подходяща възраст 7+
Board Game Geek Оценка 5.7
Сложност 2
Teгло 0.400 кг
Размери 15.5 х 20.5 х 4.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти