Настолна игра Monopoly (Монополи): Околосветско пътешествие

Monopoly (Монополи): Околосветско пътешествие е специално издание на известната настолна игра Monopoly, адаптирано за българската публика.Тази версия на Monopoly е вълнуваща и образователна, като същевременно запазва класическите елементи на играта, които я правят толкова популярна, същевремнно добавя елементи и особености, които променят играта.

СЕМЕЙНА

 • Играчи: 2-4
 • Времетраене: 30-60 мин
 • Възраст: 8+
 • Правила: Лесни (до 10 мин)

44,90лв.

В наличност

Всички Монополи игри

Настолната игра “Monopoly (Монополи): Околосветско пътешествие” е специално издание на известната настолна игра Monopoly, адаптирано за българската публика. Тази версия включва елементи и места от цял свят, като играчите имат възможността да изследват и завладяват световни дестинации. Всяка дестинация си има цел за пътуване, която играчите трябва да постигнат! Когато успеят  – слагат печати с фигурките за игра, върху игралната дъска, за да спечелят. Създават се спомени с картите „Дневник на пътешественика“, които стават част от играта в бъдещи игри и се научаватзабавни факти за места по целия свят.

Тази версия на Monopoly е вълнуваща и образователна, като същевременно запазва класическите елементи на играта, които я правят толкова популярна, същевремнно добавя елементи и особености, които променят играта.

Специфични особености на „Околосветско пътешествие”.
1. Събиране на печати: Играчите могат да събират „печати“ в техните „паспорти“ при посещение на различни дестинации, което им дава допълнителни бонуси.
2. Световни събития: Специални картончета могат да включват световни събития като Олимпийски игри, карнавали и международни фестивали, които влияят на играта по различен начин.
3. Културни фестивали: Играчите могат да участват в различни културни фестивали, което им позволява да печелят допълнителни парични награди или специални привилегии.
4. Локални сувенири: Вместо да строят къщи и хотели, играчите могат да купуват и продават локални сувенири, които увеличават стойността на техните дестинации.
5. Бонуси за разнообразие: Играчите, които събират дестинации от различни континенти, получават специални бонуси за разнообразие.

Съдържание

 • Табло за игра със сухо изтриване
 • 4 фигури с намасляващи се печати
 • 22 карти с местоназначения
 • 10 карти за шанс,
 • 10 карти с дневник за пътуване
 • 2 зара
 • Хартиени пари
 • правила на български език

Други Monopoly (Монополи)

Всики Monopoly (Монополи)

Правила

В кутията на играта ще откриете правилата на български език.

Видео: Monopoly Пътуване: Околосветско пътешествие

Тегло 0,84 кг
Размери 40 × 27 × 4,5 см
Възраст

Правила

Сложност

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Настолна игра Monopoly (Монополи): Околосветско пътешествие”

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.99лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 50лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

 • наложен платеж при доставка
 • кредитна/дебитна карта
 • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.