Основна настолна игра

Настолната игра Океания ви въвлича в едно пътешествие по морското дъно. Вие сте изследователи и имате собствена подводница, която управлявате. Ще се натъкнете на нови видове животни, растения и ще търсите скрити съкровища. Очакват ви и страховити видове като Кракена. Станете велики морски изследователи!

Семейна


Български
7.02
Рейтинг
В наличност
Код: N0009
56.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Цялата информация за 
доставка и плащане.

Имате нужда от помощ? С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси относно този продукт. Може да се свържете с нас на телефон 0885915712 или да ни пишете на

pishi@nastola.bg

В играта Океания ще разполагате с части за своята подводница, чипове с гориво, водолази и помощна плочка.

По време на играта всеки играч поставя карти, с които се оформя морското дъно. Това са картите вода, които са различни за всеки рунд. Играта се състои общо от 3 рунда. Картите се подреждат една до друга на три реда (по ред за всеки изигран рунд).

В хода на играта винаги има един капитан на експедицията, който раздава морски карти на останалите изследователи. Капитанът се сменя по време на ходовете в играта и продължава да раздава карти. Всеки играч избира по една карта, която да задържи за себе си. А това всъщност са картите с водни обитатели и растения, също и тайнствени съкровища. Тези предмети помагат на изследователите като им носят точки или могат да се използват за подобрение на подводницата им. Обаче има и опасности в изследването на морските дълбини. Пазете се от Кракена и неговите червени очи, защото който играч има най-много от тях ще получи отрицателни точки.

Целта на Океания е да станете най-великия изследовател - да имате най-много събрани животни, растения и тайнствени съкровища, които да ви донесат най-много точки.

Награди и отличия

 • 2016 Golden Geek Best Family Board Game Nominee

Съдържание

 • 75 части от подводници
 • 135 карти
 • 9 чипа с кракени
 • 15 чипа с гориво
 • 15 чипа с водолази
 • 30 чипа със съкровища
 • 1 платнена торбичка
 • 5 помощни плочки-бази
 • 1 блокче за водене на резултата
 • 1 правила за игра

Правила

Изцяло преведени на Български език

Видео: Океания преглед и как се играе на Английски език

Характеристики на играта
Вид игра семейна, стратегическа
Година на издаване 2016
Брой играчи 2-5
Времетраене 30+
Подходяща възраст 8+
Board Game Geek Оценка 7.02
Сложност 1.84
Teгло 2.240 кг
Размери 30 х 30 х 7.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти