Основна настолна игра

Създайте своя Дом Мечта в рамките на 12 рунда игра със семейството или приятели. В играта може да декорирате всеки един елемент от стаите. В последната фаза ще се присъждат точки за дизайн, функционалност и качество. Покажете своя стил и високо качество. Играта ще спечели дизайнерът с най-много точки.

Семейна


Български
7
Рейтинг
В наличност
Код: BN00018
53.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Дом Мечта е занимателна семейна игра за построяване на своята нова къща.

Играта се играе с карти, които създават красивия дизайн и допълват функционалности. Игралното поле се поставя по средата на масата. Всеки играч получава поле с Дом и един справочен лист. Разбъркват се картите с ресурси и тестето се поставя в горния ляв ъгъл на полето. Теглят се 4 карти от него и се поставят на горния ред. Като първата позиция след тестето с ресурси остава празна. След това се разбъркват и картите стаи, а тестето се слага на втория ред на игралното поле, най-вляво. Изтеглят се 5 карти стаи и се поставят на втората редица, така че да са видими за всички.

Най-младият участник започва играта. По време на хода си всеки дизайнер избира една колона от карти, при което получава 1 карта ресурс и 1 карта стая. Играчът поставя картите на своето поле Дом. Действието продължава по часовниковата стрелка. Маркерът определящ кой да е първи се предава на следващия играч. Освен ако някой не е взел първата колона с карти, където винаги има само карта стая. В този случай, играчът взел колоната си запазва правото да бъде пръв и маркера. Когато всички са се изредили, се раздават нови карти от двете тестета. Играта приключва щом тестетата с карти се изчерпат. Броят се точките и печели най-добрият дизайнер.

Награди и отличия

 • 2017 Nederlandse Spellenprijs Best Family Game Winner
 • 2017 Nederlandse Spellenprijs Best Family Game Nominee
 • 2016 Golden Geek Best Family Board Game Nominee

Съдържание

 • 1 игрална площ
 • 4 полета Дом
 • 60 карти Стаи
 • 28 карти Покрив
 • 20 карти Ресурси
 • 10 плочки с Обзавеждане
 • 4 справочни листа
 • 1 дървен маркер Къща
 • 1 тефтерче за отчитане на резултата
 • 1 книжка с правила

Разширения

Dream Home: 156 Sunny Street (2017)

Правила

Правилата за игра са на Английски език

Видео: Как се играе на Английски език


Характеристики на играта
Тип семейна, детска
Година на издаване 2016
Брой играчи 2-4
Времетраене 20-40
Подходяща възраст 7+
Board Game Geek Оценка 7.02
Сложност 1.67
Размери 27.5 х 27.5 х 7 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти