Основна настолна игра

Наслаждавай се на красотата на океана и създавай запленяващо красиви рифове с тази абстрактна стратегия. В Reef може да участва цялото семейство и макар един коралов риф да расте в продължение на хиляди години, играта ще ви отнеме само половин час.

Семейна


Английски
7.2
Рейтинг
В наличност
Код: EN00061

Офертата изтича след:

69.90лв. 74.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

Наблюдавай как расте най-красивата и екзотична естествена структура - кораловият риф. Рифът расте в продължение на хиляди години, в които запленява морската фауна и създава удивителни екосистеми. Приготви се да направиш същото и да отвориш очи за красотата на океана.

В семейната стратегия Reef, дело на създателя на Century, участниците създават удивителни коралови рифове. Всеки играч получава собственa дъска, на която нарежда парченца корал с помощта на карти, борейки се за точки.

Играчите трябва внимателно да избират цветовете и шарките, които ще ползват. Във всеки ход участниците могат да вземат нова карта или да изиграят карта, която вече е в ръката им. Всяка карта носи нови парченца коралов риф и шарка, които носят точки, ако присъстват във вече създадения риф и. След като всички коралови парченца се изразходват, печели този играч, който има най-много точки!

Съдържание

  • 112 пластмасови плочки
  • 4 дъски за играчите
  • 60 карти
  • 88 чипове с точки

Правила

Играта и нейните правила са на английски, но механиката е езиконезависима.

Видео: Как се играе Reef (на английски)

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти