Основна настолна игра

Специален комплект, който съдържа българската настолна игра Цар на историята и протектори за всички 120бр. карти. Така вие ще може изцяло да се насладите на играта без да се притеснявате дали картите ще се захабят понеже те ще са защитени.

Семейна


Български
-
Рейтинг
Само по запитване
Код: BN00053
30.90лв.
Ех... някой ви изпревари! Продуктът, който търсите не е наличен в момента, може да направите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни без оскъпяване.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

Българската настолна игра "Цар на историята" е създадена от ученици в гимназия 19 СУ “Елин Пелин” - гр. София със съдействието на своя учител по предприемачество и сдружение “Българска история”. Тя е семейна настолна игра и е подходяща за ученици, които да тестват своите знания, приятели харесващи историята или за семейна вечер. 

Идеята е, че трябва да познаете през коя година точно се е случило конкретно събитие от българската история. Щом знаете това, то със сигурност ще успеете да наредите картите със събития правилно по линията на времето и да спечелите. "Цар на историята" освен че има исторически характер, все пак е игра и притежава също съревнователен характер, което я прави доста интересна и също така забавна. 

Целта на тази семейна игра е да успеете правилно да поставите картите на времевата линия и така да бъдете първият играч останал без карти.

Съдържание

  • 90 карти със събития от българската история
  • 30 специални карти
  • игрално поле
  • 120 бр. протектори - 66*90мм 

Правила

Изцяло на български език. Може да ги намерите и онлайн ето тук.

Видео: „Цар на историята“ – настолна игра за цялото семейство - ревю, игра и интеревю с учителят Калин Радулов

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти