Основна настолна игра

Специален комплект, който съдържа българската настолна игра Цар на историята и протектори за всички 120бр. карти. Така вие ще може изцяло да се насладите на играта без да се притеснявате дали картите ще се захабят понеже те ще са защитени.

Семейна


Български
-
Рейтинг
В наличност
Код: BN00053
30.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Българската настолна игра "Цар на историята" е създадена от ученици в гимназия 19 СУ “Елин Пелин” - гр. София със съдействието на своя учител по предприемачество и сдружение “Българска история”. Тя е семейна настолна игра и е подходяща за ученици, които да тестват своите знания, приятели харесващи историята или за семейна вечер. 

Идеята е, че трябва да познаете през коя година точно се е случило конкретно събитие от българската история. Щом знаете това, то със сигурност ще успеете да наредите картите със събития правилно по линията на времето и да спечелите. "Цар на историята" освен че има исторически характер, все пак е игра и притежава също съревнователен характер, което я прави доста интересна и също така забавна. 

Целта на тази семейна игра е да успеете правилно да поставите картите на времевата линия и така да бъдете първият играч останал без карти.

Съдържание

  • 90 карти със събития от българската история
  • 30 специални карти
  • игрално поле
  • 120 бр. протектори - 66*90мм 

Правила

Изцяло на български език. Може да ги намерите и онлайн ето тук.

Видео: „Цар на историята“ – настолна игра за цялото семейство - ревю, игра и интеревю с учителят Калин Радулов

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти