Настолна игра Playland Въображение: Езикът на жестовете

Игра за хора с богато въображение! Въображение: Езикът на жестовете е идеална за деца (и не само, разбира се). Играта развива въображението, креативността и асоциативното мислене. Могат да се включат до 4 души самостоятелно или в отбори по двама.

СЕМЕЙНА

 • Играчи: 2-4
 • Времетраене: 90 мин
 • Възраст: 8+
 • Правила: Лесни (до 10 мин)

9,99лв.

В наличност

Игра за хора с богато въображение! Въображение: Езикът на жестовете е идеална за деца (и не само, разбира се). Играта развива въображението, креативността и асоциативното мислене. Могат да се включат до 4 души самостоятелно или в отбори по двама.

Играта е част от серията „Въображение“ на PlayLand.

Игралното поле се състои от полета с 4 основни хода – сини, жълти, черни и червени, по които играчите ще движат пионките си. Но също така има и полета с цифри, които представляват точки. По тях играчите ще придвижват своите втори пионки, според постиженията си. Преди началото на играта всеки от участниците си избира по 2 пионки от един цвят. Поставят едната пред полето „Старт“, а другата пред полетата с цифри. Участниците определят помежду си времето за изпълнение на задачите от картите.

Първият играч тегли най-горната карта от тестето и без да я погледне хвърля зара, а после мести пионката си толкова позиции напред, колкото показва цифрата му. После трябва да изиграе по определен начин изображението на картата, която му се е паднала. Начинът се определя в зависимост от това на кое поле ще попадне неговата пионката. Задачата се счита за изпълнена, ако някой от останалите успее да отгатне думата, в рамките на определеното за това време. Когато това се случи изпълняващият и отгатналият участник получават точно толкова точки, колкото показва числото на картата. След това трябва да преместят вторите си пионки на полето с цифрата, която е изписана и върху картата. След като изтече времето определено за цялата играта всички броят точките си и победител е този от тях, който има най-висок резултат.

Съдържание

 • Игрално поле – 23.5 x 23.5 cm
 • 70 Карти с изображения
 • 8 Пионки
 • 1 Зар
 • 1 Карта с точки
 • Инструкции на български език

Правила

В кутията на Въображение: Езикът на жестовете ще откриете правила изцяло на български език.

 

Тегло 0,325 кг
Размери 24 × 24 × 5 см
Издател

Правила

Сложност

Възраст

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Настолна игра Playland Въображение: Езикът на жестовете”

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.90лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 40лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

 • наложен платеж при доставка
 • кредитна/дебитна карта
 • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.