Основна настолна игра

В семейната настолна игра Smile притежавате уникални животинки, които са избягали в гората и търсят светулки. Внимателно преценяйте кои животинки са добри и кои лоши, за да не загубите точки.

Семейна


Български
6.7
Рейтинг
В наличност
Код: BN00046
29.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

С падането на нощта вие с ужас откривате, че вашите опитомени животинки са избягали! Имате само няколко часа да намерите колкото можете повече от тях, преди да направят някакви бели. За ваше щастие, животинките са готови на всичко, за да се докопат до светулки! Запасени с буркани, пълни със светулки, вие и приятелите ви се впускате в търсене на изгубените животинки, с надеждата да примамите и приберете колкото е възможно повече от тях. Но внимавайте да не подмамите диви животни, които приличат на питомните и също така обичат светулки!

Светулки е забавна игра от Майкъл Шахт. В нея ще използвате вашите ценни светулки, за да примамите колкото се може повече опитомени животинки (носещи положителни точки), докато отбягвате дивите (носещи отрицателни точки). Внимавайте, защото някои животинки се плашат една от друга!

Играчът, който успее да събере опитомени животинки с най-много точки е победител!

Съдържание

  • 50 карти с илюстрации (съдържат стойности от -5 до 6)
  • 40 мъниста (35 светли и 5 тъмни)
  • 1 торбичка за мъниста
  • 1 книжка с правила

Правила

Изцяло на Български език могат да бъдат намерени в кутията. Може да намерите правила на Английски език ето тук.

Видео: Как се играе Smile на Английски

Видео: Ревю Smile на Английски със Sam Healey

Видео: Ревю Smile на Английски със Zee Garcia

Характеристики на играта
Тип семейна
Брой играчи 3-5
Времетраене 30
Подходяща възраст 8+
Board Game Geek Оценка 6.7
Сложност 1.17
Teгло 0.380 кг
Размери 16 х 11.5 х 3.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти