Основна настолна игра

С играта CIV: Carta Impera Victoria изграждате една цивилизация само за 30 минути. Използвайки стратегия трябва да станете най-добрият в една от шестте налични области - икономика, наука, религия, култура, утопия или армия.

Семейна


Английски
6.5
Рейтинг
В наличност
Код: EN00025
39.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

CIV: Carta Impera Victoria е игра на стратегия и политика. Тук създаваш своя собствена цивилизация и я ръководиш като истински император. Както се знае само най-великите остават запомнени в историята. Така и в тази игра ако станеш първият най-добър в една от шестте велики области - икономика, наука, религия, култура, утопия или армия, ще бъдеш записан в историята като победител. Разбира се, в CIV: Carta Impera Victoria всеки иска да пише история и затова трябва да се внимава от опонентите. Някои играчи ще атакуват, а други ще изградят съюзи, за да стигнат до победата. 

В играта участниците се редуват, движейки се по посоката на часовниковата стрелка. По време на ход, можеш да извършиш следните действия:

 • Играй карта - Това действие е задължително. Избери карта от своето тесте и я постави в своята игрална част. Когато имаш карти от един и същи вид, те могат да бъдат наредени в колона една под друга. В случай, че нямаш карта, която да използваш - тази стъпка се пропуска.
 • Използване на ефекти - Действието е по желание. Играеш спрямо картите, които са събрани в твоята игрална част. Ти избираш в какъв ред да бъдат изиграни. Много често тези ефекти променят правилата. В такъв случай те имат по-голяма сила от стандартните правила. Възможните ефекти са: постоянни или за определени ходове
 • Изтегляне на карти - Извършва се задължително. В началото на играта са раздадени по 3 карти на всеки. Сега, при тегленето е нужно да се допълни така че играч а държи максимум 3 карти. И все пак по време на играта е възможно да имаш повече от тях. Това се случва след използване на ефекти. Обаче е важно ако вече държиш в ръката си 3 или повече карти, да не теглиш нови и да не изхвърляш. 

Можеш да станеш победител ако в края на твоя ход имаш налични 7 карти от една област. А в ситуация, когато картите от тестето за теглене свършат, печели играчът, чийто величие в една област е най-голямо.

Съдържание

 • 4 табла за точки
 • 1 монета Култура
 • 104 карти, които са разделени на:
 • - 20 Армия
 • - 16 Религия
 • - 16 Икономика
 • - 20 Наука
 • - 16 Култура
 • - 16 Утопия

Правила

Изцяло на Английски език.

Видео: Как се играе CIV на Английски

Характеристики на играта
Вид игра стратегическа, семейна, игра с карти, тематична, икономическа
Година на издаване 2018
Брой играчи 2-4
Времетраене 20-40
Подходяща възраст 8+
Board Game Geek Оценка 6.5
Сложност 2.4
Teгло 0.520 кг
Размери 15.5 х 11 х 11 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти