Основна настолна игра

С играта CIV: Carta Impera Victoria изграждате една цивилизация само за 30 минути. Използвайки стратегия трябва да станете най-добрият в една от шестте налични области - икономика, наука, религия, култура, утопия или армия.

Семейна


Английски
6.5
Рейтинг
Не се очаква ново зареждане
Код: EN00025
39.90лв.
Ех... някой ви изпревари! Продуктът, който търсите не е наличен в момента, може да направите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни без оскъпяване.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

CIV: Carta Impera Victoria е игра на стратегия и политика. Тук създаваш своя собствена цивилизация и я ръководиш като истински император. Както се знае само най-великите остават запомнени в историята. Така и в тази игра ако станеш първият най-добър в една от шестте велики области - икономика, наука, религия, култура, утопия или армия, ще бъдеш записан в историята като победител. Разбира се, в CIV: Carta Impera Victoria всеки иска да пише история и затова трябва да се внимава от опонентите. Някои играчи ще атакуват, а други ще изградят съюзи, за да стигнат до победата. 

В играта участниците се редуват, движейки се по посоката на часовниковата стрелка. По време на ход, можеш да извършиш следните действия:

 • Играй карта - Това действие е задължително. Избери карта от своето тесте и я постави в своята игрална част. Когато имаш карти от един и същи вид, те могат да бъдат наредени в колона една под друга. В случай, че нямаш карта, която да използваш - тази стъпка се пропуска.
 • Използване на ефекти - Действието е по желание. Играеш спрямо картите, които са събрани в твоята игрална част. Ти избираш в какъв ред да бъдат изиграни. Много често тези ефекти променят правилата. В такъв случай те имат по-голяма сила от стандартните правила. Възможните ефекти са: постоянни или за определени ходове
 • Изтегляне на карти - Извършва се задължително. В началото на играта са раздадени по 3 карти на всеки. Сега, при тегленето е нужно да се допълни така че играч а държи максимум 3 карти. И все пак по време на играта е възможно да имаш повече от тях. Това се случва след използване на ефекти. Обаче е важно ако вече държиш в ръката си 3 или повече карти, да не теглиш нови и да не изхвърляш. 

Можеш да станеш победител ако в края на твоя ход имаш налични 7 карти от една област. А в ситуация, когато картите от тестето за теглене свършат, печели играчът, чийто величие в една област е най-голямо.

Съдържание

 • 4 табла за точки
 • 1 монета Култура
 • 104 карти, които са разделени на:
 • - 20 Армия
 • - 16 Религия
 • - 16 Икономика
 • - 20 Наука
 • - 16 Култура
 • - 16 Утопия

Правила

Изцяло на Английски език.

Видео: Как се играе CIV на Английски

Характеристики на играта
Тип стратегическа, семейна, игра с карти, тематична, икономическа
Година на издаване 2018
Брой играчи 2-4
Времетраене 20-40
Подходяща възраст 8+
Board Game Geek Оценка 6.5
Сложност 2.4
Teгло 0.520 кг
Размери 15.5 х 11 х 11 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти