Основна настолна игра

Участвайте в битката на буболечките с настолната игра Hive. Използвайте стратегия и оградете напълно пчелата майка на своя опонент. Играта е много компактна при пътуване.

Стратегическа


Английски, Френски, Немски
7.3
Рейтинг
Изчерпана наличност
Код: EN00012
42.90лв.
Ех... някой ви изпревари! Продуктът, който търсите не е наличен в момента, може да направите запитване - ако е възможно, ще го доставим в срок от 7-10 работни дни без оскъпяване.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Hive е стратегическа игра за двама. Играчите се състезават кой първи ще заобиколи с буболечки пчелата майка на другият. Междувременно всеки предпазва своята пчела да не бъде заобиколена първа.
Всеки играч разполага с 11 плочки, на които има нарисувани пчели и са от един цвят. Играчите се редуват при поставянето им.
Пчелата майка може да бъде използвана между първия и четвъртия ход, но не и по-късно. След като дадена плочка е вече поставена на игралното поле, то тя може да бъде размествана. Всеки вид буболечка може да се движи по точно определен начин според инструкциите на играта.
Краят настъпва когато пчелата майка е напълно оградена и не може повече да мърда. Също така има възможност играчите да са в равностойна позиция на повтарящи се действия - като шах и мат.

Награди и отличия

 • 2007 Juego del Año Finalist
 • 2007 Golden Geek Best 2-Player Board Game Nominee
 • 2006 Spiel der Spiele Hit für Zwei Recommended
 • 2006 Mensa Select Winner
 • 2003 International Gamers Award - General Strategy: Two-players

Съдържание

 • 11 черни дървени жетони
 • 11 бели дървени жетони
 • 1 торбичка за жетони

Разширения

 • The Mosquito (2007)
 • Hive Pocket (base + expansions) (2010)
 • The Ladybug (2010) 
 • The Pillbug (2013)
 • Hive Colony (fan expansion) (2015)

Правила

Изцяло на Английски език.

Видео: Как се играе на Английски

Характеристики на играта
Година на издаване 2001
Брой играчи 2
Времетраене 15
Подходяща възраст 9+
Board Game Geek Оценка 7.3
Сложност 2.34
Teгло 0.860 кг
Размери 24 х 24 х 6 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти