Основна настолна игра

Игра на Тронове, базирана на сагата "Песен за огън и лед" на Джордж Р. Р. Мартин, ви пренася във Вестерос, където всеки участник застава начело на един от великите Домове, борейки се за Железния трон. Това издание, изцяло на български език, ще изисква от вас мъдрост, стратегически подход и дипломация - всичко това в духа на удивителната поредица "Песен за огън и лед".

Стратегическа


Български
7.6
Рейтинг
В наличност
Код: BN00067
109.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

"Когато играеш играта на тронове, или печелиш, или загиваш..." - Церсей Ланистър

Игра на Тронове - великолепна игра, която пренася всеки участник във вселената на сагата на Джордж Р. Р. Мартин “Песен за огън и лед”. Играчите застават начело на един от великите Домове на Вестерос, устремявайки се към Железния трон.

Играта е преработено второ издание, но е първо изцяло на български език, и включва елементи от предишни разширения, както и изцяло нови игрови компоненти. 

В началото на играта всеки участник получава армия от Пехотинци, Рицари, Обсадни машини и Кораби, както и чипове със Заповеди и други елементи. Всички играчи получават и тесте с уникални карти на Домовете, които се използват в битка.

Всеки рунд се състои от 3 фази:

 • Във Фаза на Вестерос се случват специални събития и ежедневни активности. Има три различни тестета с Карти Вестерос и всяко задейства общо действие, което влияе на всички играчи. 
 • Фазата на планиране е най-важна. Всички играчи едновременно поставят заповеди в областите, съдържащи една или повече приятелски бойни единици. В тази фаза се набляга на дипломацията и интуицията. 
 • Във Фазата на действие дадените в предната фаза заповеди се разкриват едновременно и се извършват основните действия на играчите.

След всяка фаза на действие започва нов рунд, в началото на който се обръщат Карти Вестерос.

Във всеки момент от играта, ако един играч завладее седма поредна област, съдържаща замък или крепост, играта приключва и той се обявява за победител. В противен случай играта продължава 10 рунда и печели този, който накрая държи най-много области със замък или крепост.

Награди и отличия

 • 2013 Ludoteca Ideale Official Selection Winner
 • 2011 Charles S. Roberts Best Science-Fiction or Fantasy Board Wargame Nominee

Съдържание

 • Книжка с правила
 • 1 игрално поле
 • 138 цветни фигурки (60 Пехотинеца, 30 Рицаря, 36 Кораба, 12 Обсадни машини)
 • 81 големи карти (42 карти на Домовете, 30 Карти Вестерос, 9 карти на Диваците)
 • 24 карти "Обрати в двубоя"
 • 6 паравана за играчите
 • 266 картонени чипа (90 заповеди, 120 герба на силата, 18 маркера на влиянието, 6 маркера на продоволствието, 14 маркера за неутрални сили, 6 маркера за завладени укрепления, 6 гарнизонни маркера, 1 железен трон, 1 острие от валерианска стомана, 1 гарван вестоносец, 1 маркер за отброяване на рундовете, 1 маркер за силата на диваците, 1 приставка за кралския двор)

Разширения

 • A Game of Thrones: A Dance with Dragons 
 • A Game of Thrones: A Feast for Crows
 • A Game of Thrones: Mother of Dragons 

Правила

Играта и нейните правила са изцяло на български език.

Видео: как се играе Игра на Тронове (на английски език)

Видео: Какво има в кутията на Игра на Тронове (на английски език)

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти