Общи условия

Използването на този сайт и регистрирането на поръчка чрез него се счита за съгласие с посочените условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези общи условия, моля не използвайте тази интернет страница за настолни игри и аксесоари. НАСТОЛА ЕООД си запазва правото да променя условията по всяко време без предварително известие, като променените условия ще бъдат публикувани в сайта.

НАСТОЛА ЕООД е фирма, регистрирана по Търговския закон на Република България, със следните данни:

ЕИК: BG206079095

МОЛ: Мирослав Гаригов

ул. Никола Карев 51, Пловдив

Има регистрация по ЗДДС

Банкова сметка: IBAN BG20UNCR70001523985528 / BIC UNCRBGSF

Регистрация на акаунт

Създаването на регистрация се прави като кликнете на бутона “Регистрация” и следвате всички стъпки. Нужно е да бъдат попълнени всички задължителни полета с актуална информация. Ако липсва информация, то това може да усложни обработката на поръчката ви. Препоръчително е всички ваши данни да бъдат изписани на кирилица, с изключение на имейл адреса (да бъде изписан на латиница).

С направената регистрация си създавате т.н. профил/акаунт на интернет страница NASTOLA.bg. Този профил ви предоставя възможност да разглеждате, избирате и съхранявате любими продукти и в последствие да направите поръчка. За направената поръчка ще бъдат използвани данните от създадения профил, ако те не бъдат променени. 

При всяка една отделна поръчка ще имате възможност данните от профила ви да бъдат променени. 

Забравена парола

При забравена парола можете да създадете заявка “Забравена парола” като въведете имейл адреса си в обозначеното за целта поле. На посоченият имейл адрес ще получите автоматично генерирана парола, с която да влезнете на интернет страницата NASTOLA. Поради съображения за сигурност е силно препоръчително да смените автоматично създадената парола с нова по ваш избор. 

Също така е изключително важно да не споделяте паролата си с никого и да не я оставяте записана на видни места за защита на вашите лични данни.

NASTOLA не може да гарантира за личните данни, ако някой е използвал неправомерно вашата парола, затова ви молим да внимавате със съхраняването.

Поръчка като гост

Ние от NASTOLA ви предоставяме възможността да направите поръчка дори и без регистрация в сайта. 

Имайте предвид, че в този случай също остават съхранени личните ви данни с цел обработка и изпълнение на поръчката/поръчките и свързване с вас при възникване на проблем или неточност.

Всеки клиент си запазва правото да разбере с какви точно лични данни разполагаме, за какво биват използвани и при изявено желание да бъдат променени или премахнати от базата данни на сайта.

Използване от деца

Интернет страница NASTOLA няма ограничения за посещения и регистрация от деца. 

Също така родители – настойници имат възможността да преглеждат и редактират профила на детето. Те могат да се свържат с нас чрез посочените контакти, ако желаят да бъдат информирани при промяна на профила или нередности. 

В тези случаи ще бъде поискана информация под формата на лични данни от родителя-настойник за потвърждаване на неговите права върху детето. Личната информация ще бъде използвана единствено за това потвърждение.

В случай на направена поръчка от дете се приема, че тя е била съгласувана и одобрена от родителя-настойник. Ако не е така, поръчката може да бъде върната при определените условия в секция “Връщане на поръчка”.

Поверителност на данните

Личната информация предоставена на интернет страница NASTOLA ще бъде използвана за обработка и изпълнение на поръчката/ поръчките и свързване с клиентите при възникване на проблем/неточност. Също така личните данни могат да се използват за имейл информационен бюлетин само при изричното съгласие на потребителя. Всеки потребител има правото да се откаже от този информационен бюлетин по всяко време като се свърже с нас или използва опцията за отказ в настройките на своя профил.

Профилът на всеки клиент може да бъде изцяло изтрит от базата данни на NASTOLA, както и всички данни свързани към този профил, по всяко време при изявено желание от страна на потребителя. 

За повече информация относно условията и разпоредбите за поверителност може да погледнете на страницата в сайта “Политика за поверителност”.

Продукти

Всички продукти в интернет страницата NASTOLA като настолни игри, разширения за настолни игри и аксесоари са 100% оригинални.

Цените на продуктите в сайта са с включено ДДС. При неточност в описанието или цената на някой продукт, молим да се свържите с нас на посочените контакти.

Поръчка

При създаването на поръчка имате право да изберете дали желаете потвърждаване на поръчката по телефон или не. Всяка поръчка направена през онлайн магазин NASTOLA ще бъде потвърждавана допълнително само при изявено желание от клиента.

Поръчки на интернет страницата NASTOLA могат да бъдат направени по всяко време на денонощието (24 часа), но обработването и изпращането им се осъществява само в работно време (от Понеделник – Петък, в часовете от 09:00 до 18:00ч.).

След потвърждаване, т.е. при последна стъпка в уебсайт NASTOLA или по телефон, поръчката се приема за крайна. При нужда от промяна, моля да се свържете с екипа ни на посочените контакти. 

Всички поръчки направени до 16ч. се обработват и се изпращат в същия ден. Поръчките се изпращат с доставка за следващия работен ден, подробна информация може да получите в срок за доставка.

Ако поръчката е направена след 16ч., то тя ще бъде обработена и изпратена в рамките на следващия работен ден. Екипът на NASTOLA работи със стандартно работно време от понеделник до петък в часовете от 09:00 до 18:00ч. В някои случаи е обработката и изпращането на поръчки до събота на обяд. Моля имайте в предвид, че понякога е възможно допълнително забавяне поради непредвидими обстоятелства (влошени метереологични условия и др.). В случай на такава извънредна ситуация, ние от NASTOLA поемаме отговорността да ви уведомим във възможно най-кратък срок.

Осъществяване на поръчка

Поръчка може да бъде направена от лице, регистрирано на интернет страницата или само като гост.

Цена на поръчката

Общата цена на поръчката в края се получава след събиране на цените на поръчаните бройки продукти, цената за доставка (ако не е включена безплатна доставка), таксата за наложен платеж (ако не е включена безплатна доставка). Всички продажни цени на сайта NASTOLA са с включен ДДС. Крайната цена не се променя от момента на направена поръчка до момента на самото плащане освен за горе-посочените добавени стойности на доставка и наложен платеж. Крайната цена с доставка и наложен платеж може да варира спрямо нето теглото на пратката. За по-точна информация може да се запознаете с цените на куриерските фирми Еконт Експрес и Спиди на техните интернет страници.

Интернет страница NASTOLA и в частност НАСТОЛА ЕООД си запазва правото да променя цените и промоциите. 

Промоции

Промоциите в интернет страница NASTOLA могат да включват настолни игри, разширения и аксесоари на намалена от оригиналната продажбена цена. Тези специални предложения са определен период от време и важат до изчерпване на количествата. NASTOLA и в частност НАСТОЛА ЕООД си запазва правото да променя периода, определената промоция и съответната й цена.

Доставка и плащане

Информацията за доставка и плащане на продукти, поръчани от интернет страницата NASTOLA, може да намерите в отделната категория на сайта Доставка и плащане.

Връщане на поръчка 

Всеки потребител има правото да върне част от продуктите или всички продукти от дадена поръчка в рамките на 14 дни от момента на тяхното закупуване, спрямо Закона за защита на потребителите, дори и да не съществува обективна причина за рекламацията. 

За да бъде върнат конкретен продукт е необходимо да бъде в оригиналната си опаковка, като няма следи от употреба и не е нарушаван търговския вид на продукта (според законодателните разпоредби на чл. 55 от ЗЗП). При връщане на продукта спрямо упоменатите разпоредби клиентът е задължен да плати разходите, свързани с връщането и доставката на стоката до мястото на първоначалното изпращане. Също така продукта може да бъде върнат директно на място в офиса на фирмата.

По-подробна информация може да бъде намерена в категория Връщане на поръчка

Възможни проблеми при изпълнението на конкретна поръчка:

  • Посочен неточен или грешен адрес за доставка
  • Ако се извършва предварително плащане по поръчката, при забавяне или неизвършено плащане (чрез банков превод)
  • Липса на телефонен номер за контакт с клиента
  • Липса на човек, който да вземе доставката от офис на куриерската фирма или да приеме пратката на посочения в поръчката адрес
  • Продукт (и) от направената поръчка не са в наличност и е възникнала неточност на сайта. В този случай ние от NASTOLA поемаме пълната отговорност да се свържем с клиента във възможно най-кратък срок. Ако е извършено предварително плащане за направената поръчка, а тя не може да бъде изпълнена – 100% връщане на заплатената сума.

Оплаквания и разпоредби

Клиентът има възможност да се оплаче за каквато и да е нередност или неточност чрез контактната форма в сайта на NASTOLA или на посочените данни за контакт.

В случай на неуредени въпроси по общите условия влизат в сила разпоредбите на действащото законодателство на Република България.