Основна настолна игра

Създайте своя Дом Мечта в рамките на 12 рунда игра със семейството или приятели. В играта може да декорирате всеки един елемент от стаите. В последната фаза ще се присъждат точки за дизайн, функционалност и качество. Покажете своя стил и високо качество. Играта ще спечели дизайнерът с най-много точки.

Семейна


Български
7
Рейтинг
В наличност
Код: BN00018
53.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 3.35лв. и 5.61 лв. до офис на Еконт. При поръчка над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре играта ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина с Български пощи. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.


Цялата информация за доставка и плащане.

Дом Мечта е занимателна семейна игра за построяване на своята нова къща.

Играта се играе с карти, които създават красивия дизайн и допълват функционалности. Игралното поле се поставя по средата на масата. Всеки играч получава поле с Дом и един справочен лист. Разбъркват се картите с ресурси и тестето се поставя в горния ляв ъгъл на полето. Теглят се 4 карти от него и се поставят на горния ред. Като първата позиция след тестето с ресурси остава празна. След това се разбъркват и картите стаи, а тестето се слага на втория ред на игралното поле, най-вляво. Изтеглят се 5 карти стаи и се поставят на втората редица, така че да са видими за всички.

Най-младият участник започва играта. По време на хода си всеки дизайнер избира една колона от карти, при което получава 1 карта ресурс и 1 карта стая. Играчът поставя картите на своето поле Дом. Действието продължава по часовниковата стрелка. Маркерът определящ кой да е първи се предава на следващия играч. Освен ако някой не е взел първата колона с карти, където винаги има само карта стая. В този случай, играчът взел колоната си запазва правото да бъде пръв и маркера. Когато всички са се изредили, се раздават нови карти от двете тестета. Играта приключва щом тестетата с карти се изчерпат. Броят се точките и печели най-добрият дизайнер.

Награди и отличия

 • 2017 Nederlandse Spellenprijs Best Family Game Winner
 • 2017 Nederlandse Spellenprijs Best Family Game Nominee
 • 2016 Golden Geek Best Family Board Game Nominee

Съдържание

 • 1 игрална площ
 • 4 полета Дом
 • 60 карти Стаи
 • 28 карти Покрив
 • 20 карти Ресурси
 • 10 плочки с Обзавеждане
 • 4 справочни листа
 • 1 дървен маркер Къща
 • 1 тефтерче за отчитане на резултата
 • 1 книжка с правила

Разширения

Dream Home: 156 Sunny Street (2017)

Правила

Правилата за игра са на Английски език

Видео: Как се играе на Английски език


Характеристики на играта
Тип семейна, детска
Година на издаване 2016
Брой играчи 2-4
Времетраене 20-40
Подходяща възраст 7+
Board Game Geek Оценка 7.02
Сложност 1.67
Размери 27.5 х 27.5 х 7 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти