За нас

Подари си забавление

NASTOLA e бранд, който издава и разпространява продукти за забавлание, организира събития и дава добавена стойност на общността със знанията си за настолните игри.

В началото започнахме с идеята да разпространяваме и популяризираме настолните игри в България. Обичаме да организираме събития, на който може да научиш правилата на нова игра, да се състезаваш за награда или просто да прекараш качествено време с приятелите си. В средата на 2020 завършихме работа по нашата първа авторска игра На Вуте да му е зле. За нас е важно да сме бързи и коректни към всички клиенти и партньори. Отворени ни сме към нови и интересни проекти. Обичаме да подкрепяме смислени и полезни каузи. Работим за разширяване на категориите ни от предлагани продукти. Мечтаем да създаваме забавление за хората по целия свят.

1

Издадени игри

+1,000

Изпратени поръчки

10+

Участия и организация в събития

"Бърза доставка и коректно отношение."

~ Йордан Бандов
За мен NASTOLA е начинание, което се роди спонтанно, но всеки ден полагаме усилия да бъдем по-добри и ефективни в услугите и продуктите, който предлагаме.
- Мирослав Гаригов

Свържи се с нас

Пишете ни, отговаряме максимално бързо. pishi@nastola.bg

2018

Мирослав Гаригов и Иванка Димитрова започват работа на NASTOLA.

2019

Започват организиране на събития за настолни игри и участия по фестивали в страната.

2019

Мирослав Гаригов и Красимир Димитров взимат участие в „Plovdiv Game Jam 2019“, където се ражда идеята за играта „На Вуте да му е зле”. След oспорвано гласуване печелят „Награда на публиката за настолна игра” .

2020

В края на годината излиза първaта авторска игра издадена от NASTOLA.