Конструктор Магнитни кубчета – 16 части

Комплектът Магнитни кубчета от марката Geomag помага на децата да развият своето въображение и любопитство. Комплектът съдържа 16 магнитни кубчета с 4 цвята. Децата ще се забавляват, подреждат, съчетават, строят и използват силата на магнитното привличане.

КОНСТРУКТОР

Подходящ за деца над 1 годинка.

76,90лв.

Налични са само 1

Комплектът Магнитни кубчета – 16 части от марката Geomag помага на децата да развият своето въображение и любопитство. Комплектът съдържа 16 магнитни кубчета с 4 цвята. Децата ще се забавляват, подреждат, съчетават, строят и използват силата на магнитното привличане.

Всеки цветен куб може да бъде прикрепен от всяка страна и ви позволява да изграждате по забавен и лесен начин 3D структури и нови форми.

„Вълшебните“ кубчета на марката Geomag могат да се завържат от всички страни и дори да висят! Благодарение на магнетизма си, те са лесни за сглобяване дори от хора със значителни двигателни проблеми, което им позволява лесно да изграждат конструкции, с които ще се гордеят!

Magicube е революционната платформа на продуктите на Geomagworld в категорията Junior Construction. Тази иновативна строителна система е съставена от магнитни кубове, които се закрепват един към друг от всичките шест страни. Използвайки невидимите и магически свойства на магнетизма, децата могат да дадат воля на въображението си, докато изграждат цветни 3D модели. Играейки само с няколко кубчета, дори най-малките деца започват да развиват първите си ръчни умения. Нашата нова колекция Magicube Recycled със 100% рециклирана пластмаса има същите ярки цветове и високи стандарти за качество като всички наши оригинални комплекти Geomag.

Всички комплекти са съвместими един с друг.

Този комплект съдържа 16 магнитни кубчета – магнитни блокове, които се свързват от всички страни без полярност, което спомага за развитието на фината моторика; включва блокове в ярки основни цветове; синьо, червено, зелено, жълто

С конструктора децата развиват въображение, двигателни дейности, логика и креативност.

Съдържание

  • 16 магнитни кубчета (по 4 от всеки цвят)
Тегло 0,5 кг
Размери 36 × 23 × 24 см
Възраст

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Конструктор Магнитни кубчета – 16 части”

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.99лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 50лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

  • наложен платеж при доставка
  • кредитна/дебитна карта
  • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.