Стратегически настолни игри
Тераформирай Марс - настолни игри
7 Wonders настолна игра
-7%
-9%
-11%
110,00лв.
-18%

В тази продуктова категория на онлайн магазин NASTOLA.bg са селектирани богата гама от настолни игри, характеризиращи се с по-голяма сложност и продължителност. Предложенията ни обхващат както игри от български издатели, така и такива на утвърдени чужди брандове в сферата.

Какви са основните характеристики на стратегическите игри?

Както става ясно от името им, за да бъдат изиграни успешно, стратегическите игри изискват прилагането на набор от ходове, които са предварително обмислени, за да гарантират най-добри резултати за играча.

Набор от техники, сред които комбинация от ходове, своеобразни битки, набор от консумативи, гарантиращи определени условия, съставляват комплектите със стратегически настолни игри.

Когато говорим за такъв тип игри обикновено става въпрос за бордови стратегически игри, които са в комплект с допълнителни реквизити като карти, зарчета, жетони и други допълнителни аксесоари.

Към основните пакети на стратегическите игри обикновено се появяват и няколко разширения. Те представляват своеобразни продължения на играта, които допринасят за нейната интересност, продължителност и сложност.

Забавленията, основани на стратегически бордови игри, са предимно увлекателни, изискват логическо мислене, провокиращи и развиващи бързото мислене на играчите. Неслучайно тази категория настолни игри печели интереса на множество потребители и бива оценена високо на тематични фестивали по целия свят.

Кои са най-популярните стратегически настолни игри, които ще откриете в NASTOLA.bg?

Магазинът на NASTOLA.bg събира десетки предложения за стратегически игри на български, английски и немски език. Сред най-популярните игрови предложения, които селектираме в магазина си, се нареждат:

“Тераформирай Марс” - когато Земята стане пренаселена

Пакетът “Тераформирай Марс” предлага всички общо пет разширения на стратегическата игра, която ще ви пренесе в свят на бъдещето. Време, в което Земята отдавна не предлага условия за нормален живот, твърде пренаселена и налага изселването на човечеството. Петте разширения на играта - Обрати, Колонии, Прелюдия, Следва Венера и Хелас и Елизиум, са в състояние да ви осигурят пълно забавление, при това с голяма продължителност.

“Кръв и Ярост” - свят, в който цари разруха

В стратегическият пакет “Кръв и Ярост” ще откриете съдържание, което ще ви постави в ролята на водач на различни викингски кланове, всеки от които се впуска в битка, в която се славната смърт е очакван изход. Викингите убиват, вилнеят и опустошават, но победител е онзи, зад чиято стратегия отсъстват чувства на страх от смъртта.

“7 Wonders” - оспорвана битка в древния град

“7 Wonders” се нарежда сред най-популярните стратегически игри в света. Тази опознавателна игра с карти ще ви пренесе в пределите на древен град, в който имате една цел - да построите успешно едно от архитектурните чудеса на света. За тази цел са ви необходими набор от ресурси, който обаче можете да си осигурите само с правилната игрова стратегия.

“Битката за Балканите” - първата стратегическа игра по мотиви от българската история

Стратегическият пакет “Битката за Балканите” ни пренася в един от най-интригуващите исторически периоди от историята на България. Всеки елемент на играта кореспондира с реални исторически събития и факти, които я превръщат в абсолютен хит на родния пазар. Влез в ролята на ръководител на едно от петте царства, бъди добър стратег и завладей Балканите.

В каталога на NASTOLA.bg ще откриете изключително широк набор от игрови комплекти, включително и такива на български език (преведени и/или от български издатели). Селектираме предложенията си спрямо актуалните тенденции в търсенето на настолни игри в световен мащаб, за да осигурим достъп на своите клиенти до най-търсените на пазара игри за цялото семейство.

Цените, които можем да ви предложим, са особено атрактивни, особено когато става въпрос за покупка на цели комплекти с разширения на игрите. Няма защо да се колебаете - направете изгодна покупка онлайн и се насладете на истинско настолно приключение с NASTOLA.bg!