Семейни настолни игри на добри цени
Dixit настолни игри поредица
Каркасон настолна игра - поредица
Black Stories - поредица игри
Шерлок Система - настолни игри

Семейството безспорно се нарежда сред най-добрите компании, на които можем да се насладим, отдавайки вечерите си на безгрижни занимания. Е, не съвсем безгрижни, въпреки че и така бихме могли да определим времето, прекарано в интересни семейни бордови игри. Чудите се на какъв тип игра да заложите? Онлайн магазинът на NASTOLA.bg ви представя селекция от популярни семейни игри, с които забавлението е гарантирано.

Освен забавни, настолните игри за семейството могат да бъдат особено полезни - за стимулиране процеса на общуване в семейната среда, за научаване на нови неща от обкръжаващия ни свят и редица други.

Настолните семейни игри гарантират забавление

Неслучайно индустрията с настолни игри фокусира значителна част от усилията си в създаването и разпространение на настолни семейни игри. Те могат да се превърнат в отлично занимание, както и повод за гарантирано забавление, както у дома, така и където и да сме на друго място. Те се предлагат в удобни преносими кутии, което е още едно допълнително улеснение за запълване на свободното време със семейството, близки или приятели.

Подходящи са за всички

Индустрията предлага настолни игри за цялото семейство, категоризирайки ги с оглед възрастта на децата. Можете да закупите такива, които са подходящи дори и за най-малките, като семейните игри с карти от рода на “UNO”, “Dixit” настолна игра и други. Тематиката на различните настолни игри за семейството дават полез за забавление и изява, както на тези със състезателен дух, така и на тези, чиито силни страни са логиката, ловкостта и сръчността.

Полезни са за семейните взаимоотношения и повишават знанията на малките

Освен забавни, семейните настолни игри са особено полезни за по-малките членове на семейството. Игри като “Скрабъл”, “Монополи”, “Azul”, “Каркасон”, “Ticket to Ride: Европа”, които изискват да се вложат познания, стратегия и логика, могат да развият тези редица полезни качества у децата посредством игра. От друга страна, игрите са чудесен начин за подхранване връзката на семейните взаимоотношения, комуникацията и разбирателството посредством забавление.

При избора на настолна семейна игра е важно да се съобразят няколко основни фактора, за да бъде забавлението наистина гарантирано. Ето ги и тях:

Ниво на трудност и брой участници

В NASTOLA.bg можете да селектрате търсенето си между лесни, сложни и средни нива на трудност на игрите. Също така, филтрирайте търсенето си според възрастта на децата във вашето семейство, а и като цяло броя на членовете в него. Различните настолни семейни игри могат да бъдат играни от минимум двама до над шестима участници. По този начин можете да бъдете сигурни, че сложността на играта ще е съобразена с всички играещи от семейството.

Видове настолни семейни игри

В NASTOLA ще откриете широко разнообразие от семейни настолни игри, а именно:

  • Бордови семейни игри - това са класически игри, при които бордът (дъската) се явява основно игрално поле, а задължителни реквизити са зарове, карти и т.н.;
  • Семейни игри с карти - тук се включват множество тематични игри, далеч по-интересни от познатите ни класически игри с карти;
  • Стратегически семейни игри - това са едни от най-търсените семейни игри, в зависимост от правилата при тях може да се играе с отбори и/или персонално.
13+ семейни настолни игри, с които времето лети

Онлайн магазинът на NASTOLA.bg събира на едно място десетки артикули на едни от най-търсените семейни игри в световен мащаб. Наред с тях, тук ще откриете и популярни родни настолни семейни игри като “На Вуте да му е зле”, “Чейнджаджията” и други. Селектирайте търсенето си според разнообразните филтри, които предлага онлайн магазинът на Nastola.bg. Пазарувайте в широк ценови диапазон и подсигурете търсеното семейно забавление още сега!