Основна настолна игра

В лабораторията на Д-р Еврика е настанал абсолютен хаос и той има нужда от вашата помощ. Бъдете отлични асистенти и може един ден вие също да сте известен учен. Играчът, който първи изпълни пет предизвикателства, печели играта. Бъдете бързи и сръчни и победата е ваша!

Детска


Английски, Френски, Немски, Италиански
6.7
Рейтинг
В наличност
Код: N0048
44.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Цялата информация за 
доставка и плащане.

Имате нужда от помощ? С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси относно този продукт. Може да се свържете с нас на телефон 0885915712 или да ни пишете на

pishi@nastola.bg

В играта на Д-р Еврика трябва да покажете колко сръчен и добър учен сте. Всеки играч има по 3 епруветки, 6 цветни топчета и няколко карти предизвикателство. Изтегляте си една карта и трябва да успеете да я изпълните. Внимателно трябва да прехвърляте топчетата от една в друга епруветка. Ако изпуснете някое или опитате да го преместите с ръка, то предизвикателството не се счита за изпълнено. Печелите играта ако изпълните успешно 5 предизвикателства.

Съдържание

  • 12 епруветки
  • 24 цветни топчета (8 червени, 8 лилави, 8 зелени)
  • 54 карти предизвикателство
  • 1 книжка с правила

Правила

Правилата са на Английски език.

Видео: Трейлър на играта

Преглед и как се играе на Английски език


Характеристики на играта
Вид игра игра за деца, семейна, образователна
Година на издаване 2015
Брой играчи 1-4
Времетраене 15
Подходяща възраст 8+
Board Game Geek Оценка 6.7
Сложност 1.12
Размери 26 х 26 х 5.5 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти