Основна настолна игра

CV-лизации е интересна семейна или приятелска игра. В нея печелите повече точки като си партнирате с някого. Обаче ще има обратен ефект ако повече от един човек разкрие стратегията ви и реши да я използва. Станете велики лидери на племе само с няколко хода игра.

Семейна


Български
6.52
Рейтинг
В наличност
Код: N0005
49.90лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Цялата информация за 
доставка и плащане.

Имате нужда от помощ? С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси относно този продукт. Може да се свържете с нас на телефон 0885915712 или да ни пишете на

pishi@nastola.bg

CV-лизации е играта, в която вие ще имате собствено племе, което ще управлявате и целта ви ще е да покажете пред света невероятните си постижения.

Тук в CV-лизации имате две действия - да изиграете една открита карта от вашата ръка и една закрита. Управлявайте племето си умно и тактично, използвайте заблуда срещу противника и спечелете повече точки щастие.

Когато играете дадена карта, най-добре би било ако тя съвпада с картата на някой друг, за да спечелите повече ресурси. Въпреки това трябва да сте много внимателни каква карта ще използват останалите играчи. В този случай ако трима и повече хора са използвали едно и също действие, то силата му драстично намалява, както и ресурсите за получаване.

Накрая на играта победител е този, който има най-щастливото племе, т.е. играчът събрал най-много точки щастие.

Награди и отличия

Съдържание

  • игрално поле
  • 90 карти
  • дървена корона
  • дървен шлем за водача
  • 60 дървени ресурса
  • 42 чипа с точки щастие
  • Книжка с инструкции

Правила

Изцяло на Български език

Видео: Преглед и как се играе на Английски


Характеристики на играта
Вид игра семейна, парти
Година на издаване 2015
Брой играчи 2-5
Времетраене 45-60
Подходяща възраст 10+
Board Game Geek Оценка 6.52
Сложност 1.92
Teгло 0.800 кг
Размери 26 х 26 х 8 см

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Свързани продукти