Настолна игра Ludic Майстор на Блъфа

Майстор на Блъфа е бърза и забавна тактическа игра на карти, в която печели най-добре блъфиращият участник. Когато участника декларира брой карти от една тема, всеки от играчите, който сметне, че играчът лъже, има право да заяви – Блъф! Ако твърдението се окаже вярно, взима всичките карти, ако греши картите остават за играча заявил Блъф.

СЕМЕЙНА

  • Играчи: 3-5
  • Времетраене: 20 мин
  • Възраст: 8+
  • Правила: Лесни (до 10 мин)

17,90лв.

В наличност

Майстор на Блъфа е бърза и забавна тактическа игра на карти, в която печели най-добре блъфиращият участник. Когато участника декларира брой карти от една тема, всеки от играчите, който сметне, че играчът лъже, има право да заяви – Блъф! Ако твърдението се окаже вярно, взима всичките карти, ако греши картите остават за играча заявил Блъф.

Как се играе

Отстранете 6-те карти с правила и ключ-картата от тестето. Най-възрастният участник разбърква картите и ги раздава по равен брой на участници с лицето надолу. Всеки участник получава по 1 обменен жетон.

Играчът, който пръв се отърве от своите карти – печели играта. Играчът вляво от раздаващия започва играта като слага една или повече карти от една и съща тема на масата с лице надолу и заявява това наглас. Всеки играч може да излъже за темата на картите си, но трябва ясно да декларира темата и броя им. Пример: 2 елфа, 3 вещици и пр. Ако никой от участниците не отговори на поставеното предизвикателство, картите се отделят настрана и е ред на следващия участник, който трябва да декларира карти от същата тема, поставена от предния участник.

Когато е на ред, всеки участник може да използва своя обменен жетон и чрез него да промени темата, поставена от предния играч. След като използва жетона си, той се отделя настрана.

Блъф!

Когато участник декларира брой карти от една тема, всеки от играчите, който сметне, че играчът лъже, има право да заяви – Блъф! в този момент играта спира и картите се обръщат с лице нагоре. Ако твърдението на заявилия Блъф се окаже невярно, той трябва да вземе всички карти на масата. Ако твърдението се окаже вярно, картите от масата трябва да вземе участника, заявил невярното твърдение.

Играта е подходяща за деца над 8 години.

Съдържание

  • 1 тесте с 48 карти
  • 5 обменни жетона
  • правила на играта на български език

Правила

В кутията на Майстор на Блъфа ще откриете правилата изцяло на български език.

Тегло 0,400 кг
Размери 11,7 × 11,7 × 4,5 см
Правила

Издател

Сложност

Възраст

Баркод

8057592353436

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Настолна игра Ludic Майстор на Блъфа”

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.99лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 50лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

  • наложен платеж при доставка
  • кредитна/дебитна карта
  • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.

Също може да ви хареса…