Ако обичате да се забавлявате с игри за възрастни, това е вашата категория,  в която ще намерите голямо разнообразие от специално създадени игри за играчи 18+.

Семейните моменти могат да станат още по-забавни с нашата колекция от семейни игри за възрастни. Изградете по-силни връзки с близките си, докато се състезавате във весели и умопомрачителни предизвикателства. От парти игри, които ще разнообразят вашите партита, до логически предизвикателства, които ще ви накарат да мислите извън кутията, ние предлагаме най-доброто от света на настолните игри.

Имаме голямо разнообразие от игри за парти и купони, които ще превърнат всеки момент в едно незабравимо събитие. Изпробвайте „Карти срещу българщината“ и се забавлявайте с хумор вдъхновен от българската действителност. Ако търсите нещо по-скандално, „Cards Against Humanity“ е точният избор за провокативност и непринуденост.

За тези, които обичат да се потопят в света на меметата, „What do you Мeme?“ е играта, която ще ви накара да се смеете до сълзи. Ако искате да се развихрите и да се движите, „Activity Club“ е перфектната игра за вас, докато „Buzzed“ ще направи вашите парти нощи още по-разкошни.

Игрите ни за възрастни са направени с мисъл за забавление, интеракция и събирания, които няма да забравите. От забавни до интересни, нашите настолни игри ще направят вашето време сред приятели още по-специално. Потопете се в света на забавленията за възрастни и открийте нов начин за развлечение сред нашата богата селекция от игри.

-8%
-17%