Настолна игра Activity Club Edition (Активити Клуб)

Изданието Activity Club Edition е само за възрастни. Подправени с още повече еротика, 770 нови, вълнуващи пъзела и нови правила на играта очакват предприемчиви играчи!

Изцяло е адаптирано за България! Обидните понятия са от фолклора и разговорната реч в страната ни, а еротичните понятия са от съвремения свят на възрастните.

ПАРТИ

 • Играчи: 3-16
 • Времетраене: 45 мин
 • Възраст: 18+
 • Правила: Лесни (до 10 мин)

58,99лв.

В наличност

Изданието Активити Клуб е само за възрастни. Подправени с още повече еротика, 770 нови, вълнуващи пъзела и нови правила на играта очакват предприемчиви играчи!
Играчите вече трябва да преодоляват не само своите задръжки, но и времето, което таймерът безмилостно измерва и сигнализира със силен ринг, когато времето изтече.

Могат да вземат участие от 2 до 4 отбора с най-малко 2 играчи. При започване на играта трябва да бъде изтеглена 1 еротична или 1 карта с обидни думи. В развоя на играта цветът на игралното поле определя коя карта трябва да бъде взета. Допълнително, игралното табло указва дали понятието трябва да бъде отгатнато само от един отбор, или всички отбори имат право да участват в отгатването. В случая с картите с обидни думи на игралното табло има указания за начина на представяне. Ако отборът успее да отгатне понятието в първите 30 секунди, има право да премести своята игрална фигурка с 2 полета напред. Отгатне ли понятието в рамките на вторите 30 секунди, игралната фигурка се мести с 1 поле напред. Ако понятието не бъде отгатнато, фигурката остава на място. Печели този отбор, който пръв достигне финала.

Изцяло е адаптирано за България!

Обидните понятия са от фолклора и разговорната реч в страната ни, а еротичните понятия са от съвремения свят на възрастните.

Съдържание

 • 330 еротични карти
 • 110 карти с по 3 обидни думи
 • 1 игрално поле
 • 1 таймер
 • 4 фигурки
 • Правила на български език

Други игри Activity

Правила

В кутията на Активити Клуб ще откриете правилата на български език.

Тегло 1,5 кг
Размери 42 × 30 × 6 см
Година на издаване

Издател

Механики

Правила

Сложност

Възраст

1 отзив за Настолна игра Activity Club Edition (Активити Клуб)

 1. Милена (потвърден клиент)

  Останах много доволна от обслужването. Изпратих запитване относно статуса на поръчката и получих отговор веднага. Доставката отне 1 ден и на следващия я получих.
  Играта е много забавна, няма чак толкова много вулгарности, но наистина е за 18+.

Добавяне на отзив

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.99лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 50лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

 • наложен платеж при доставка
 • кредитна/дебитна карта
 • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.

Също може да ви хареса…