Основна настолна игра

Activity Оригинал е една изключителна отборна игра от началото на века. Предоставя забавление и развитие на въображението. Изявете се в рисуване, обясняване на думи, обясняване чрез мимики и станете печелившия отбор.

Семейна


Български
6
Рейтинг
В наличност
Код: BN00025
50.00лв.

Доставка

Как ще доставим поръчката?

На територията на България предлагаме доставка със Спиди или Еконт до адрес или до офис.

Каква е цената на доставката?

Цената за доставка до офис на Спиди е 3.50лв. и 4лв. до офис на Еконт. При поръчка на стойност над 50лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.

Какъв е срокът за доставка?

Осъществяваме доставка до 2 работни дни. 

Има ли опция за преглед преди плащане?

Изпращаме поръчката с възможност за „Преглед“ и „Тест“. Те ви гарантират въможност да отворите своята пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме и доставка до чужбина. Срокът на доставката е между 20 и 35 дни, но са възможни и отклонения, за които ще Ви уведомим.

Какво е предварителна поръчка?

Поръчка на настолни игри, които все още не са налични на склад, но имат очакван период за доставка.

Как се заплаща капарото?

Капарото се заплаща по банков път по сметката на фирма ЕТ “Хриси-Христинка Йовчева” както следва - IBAN BG47CECB979010G6654000 / BIC: CECBBGSF.

Плащане

Към момента предлагаме възможност за плащане с наложен платеж на куриер при доставка, опция за плащане онлайн с карта през PayPal и извършване на банков превод на посочения в IBAN в Общите условия.

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката. Желание за подмяна или връщане може да бъде заявено на място пред куриера, доставил поръчката или в рамките на 14 дни на pishi@nastola.bg.

Условия за връщане на продукти: наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура и други документи, установяващи несъответствието на поръчкатапродуктите са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в запазена оригинална опаковка.


Цялата информация за доставка и плащане.

Играта Activity Оригинал е станала любима игра на поколения. В нея успяваш да разкриеш своите умения измежду това да обясняваш добре говорейки - близко до презентиране, обясняване чрез използване на жестове или рисувайки на лист хартия. Също така обогатява личностния речник и развива въображението докато се играе. Основната идея е, че има думи написани на карти и която се падне трябва да бъде обяснена и позната. Има игрално поле под формата на дъска с начало и край. Целта на играта е да се стигне най-бързо до финалната точка.

Първоначално участниците се разделят на отбори от по няколко човека, където винаги има един човек да обяснява дума и останалите да познават. На всеки ход може да се разменят ролите на оратор и познавачи. Всеки отбор си избира един цвят - зелен, син, жълт или червен. Този цвят определя неговата пионка за играта, с която се придвижва по игралното поле. След като са избрани пионките, те биват поставени в началната точка на играта. А също така върху игралното поле се разпределят картите с различен брой точки:

 • 3 точки на едно тесте
 • 4 точки на друго тесте
 • 5 точки на трето тесте

Настолната игра Активити започва като първият отбор тегли една карта, където има определена дума за обясняване. Докато пионките стоят на началната точка играчите имат правото да изберат по какъв начин да бъде обяснена думата:

 • чрез говорене
 • чрез мимики
 • чрез рисуване

По-нататък в играта всеки играч трябва да обяснява спрямо това какво е нарисувано върху квадратчето, на което стои съответната пионка на отбора.

Важна точка в играта е ако съответната дума или фраза на изтеглената карта е оцветена в червен цвят. Това означава, че всички, участващи в играта имат право да участват в отгатването на думата независимо от кой отбор са - публично познаване. 

Щом съответната дума бъде позната, то отборът печели съответния брой точки, изобразен на картата. Също така отборът мести пионката си напред по игралното поле с толкова хода, колкото точки са били спечелени. Може да се получи така, че на мястото, където трябва да стигне пионката има друга. в този случай пионката, която вече е била на този квадрат бива изместена 1 ход назад от идващата пионка.

Така Activity Оригинал продължава с много забавление. Побеждаващ отбор става този, който пръв успее да достигне финалната точка на игралното поле.

Съдържание

 • 330 карти за игра с по 6 понятия
 • 1 план за игра
 • 1 пясъчен часовник
 • 4 фигурки за игра
 • 1 правила на игра

Правила

Изцяло на български език.

Видео: Как се играе на английски

Напиши мнение

Внимание: HTML не се допуска!
Тагове: Activity, Оригинал
Свързани продукти