Настолна игра Руммикуб: Пълен обрат

С играта Руммикуб: Пълен обрат няма да ви бъде скучно. Тя предоставя безброй комбинации, а единственото сходство между отделните игри е забавлението, характерно за всяка една от тях.

СЕМЕЙНА

 • Играчи: 2-4
 • Времетраене: 30-60 мин
 • Възраст: 7+
 • Правила: Лесни (до 10 мин)

39,90лв.

Изчерпан

С играта Руммикуб: Пълен обрат няма да ви бъде скучно. Тя предоставя безброй комбинации, а единственото сходство между отделните игри е забавлението, характерно за всяка една от тях.

Как се играе

В първия си ход играчите трябва да поставят върху игралната маса комбинации, чиято обща стойност е най-малко 30. Това е т. нар. полагане на основите. По време на тази фаза никой от играчите няма право да размества или надстроява основата. Джокерът има стойността на плочката, която замества. Ако съответният играч не разполага с плочки за достигането на нужната стойност (или избере да пропусне този етап), той трябва да изтегли нова плочка от общия ресурс и да отстъпи ред на следващия играч.

В следващите ходове, след като играчът е поставил основата си, той може да построява други комбинации с плочките от поставката си. При всеки ход, при който играчът не може да допълни или създаде комбинация, той тегли плочка от общия ресурс и ходът му приключва. Току-що изтеглена плочка не може да бъде поставена на игралната маса; трябва да бъде изчакан следващият ход на съответния играч, за да може плочката да бъде изиграна.

Играта продължава, докато един от играчите не изпразни поставката си и не извика „Руммикуб!“ Това слага край на играта и играчите преброяват своите точки. Ако в общия ресурс няма повече плочки, но никой от играчите не е приключил с плочките си, играта продължава, докато не могат да бъдат поставени повече плочки. Тогава играта приключва.

Съдържание

 • 112 плочки с числата от 1 до 13 (по 2 комплекта в черно, оранжево, синьо и червено);
 • 8 плочки джокер;
 • 4 поставки;
 • 8 крачета за поставките
 • Правила на български език

Правила

В кутията на Руммикуб: Пълен обрат ще откриете правилата изцяло на български език.

Тегло 1 кг
Размери 34,5 × 26,5 × 5,5 см
Правила

Механики

,

Сложност

Възраст

Баркод

7290108380262

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Настолна игра Руммикуб: Пълен обрат”

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.90лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 40лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

 • наложен платеж при доставка
 • кредитна/дебитна карта
 • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.