Настолна игра Black Stories: True Crime

Black Stories: True Crime ще ви предложи нови смразяващи кръвта загадки: 50 мрачни криминални случая, които наистина са се случили! Зловещи, невероятни, страшни – и 100% истински! А още по-интересното е, че в изданието има българско участие. Наша родна, криминална история е част от тези невероятни истории-загадки.Задавайте въпроси, използвайте въображението и логиката си, гадайте и дори бъркайте. Стъпка по стъпка, въпрос по въпрос ще стигнете до решението на всяка една от тези 50 загадки.

ПАРТИ

  • Играчи: 2+
  • Времетраене: 30-60 мин
  • Възраст:12+
  • Правила: Лесни (до 10 мин)

19,90лв.

Налични са само 1

Любопитни. Трудни. Забавни. Това са Black Stories!

Black Stories: True Crime ще ви предложи нови смразяващи кръвта загадки: 50 мрачни криминални случая, които наистина са се случили! Зловещи, невероятни, страшни – и 100% истински! А още по-интересното е, че в изданието има българско участие. Наша родна, криминална история е част от тези невероятни истории-загадки.

Как се играе:

Можете да играете по двама или с много приятели. Един от вас влиза в ролята на Главен следовател. Той избира една карта от тестето и прочита пред всички загадката от лицето на картата. След това прочита само за себе си наум решението от гърба. Останалите играчи формират Екипа на детективите, които трябва да задават върпоси на Главния следовател. Целта им е да отгатнат решението на загадката. За да е по-трудно Детективите могат да задават въпроси на Следователя, на които той да отговаря само с “Да” или “Не”.

Тегло 0,2 кг
Размери 9,4 × 13,3 × 2,5 см
Механики

Правила

Сложност

Възраст

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Настолна игра Black Stories: True Crime”

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.99лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 50лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

  • наложен платеж при доставка
  • кредитна/дебитна карта
  • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.

Също може да ви хареса…

-9%