Настолна игра Криминални хроники – NOIR

Влез в обувките на Сам Спейдър – частен детектив, готов да открие истината… стига да му плащат. Следвоенният Ел Ей обаче хич не е приятелско местенце. В тъмните сенки под жаркото калифорнийско слънце се спотайват холивудски скандали, корупция, безжалостни гангстери, рекет, убийства. Опичай си ума, приятел!

КООПЕРАТИВНА

 • Играчи: 1-4
 • Времетраене: 60-90 мин
 • Възраст: 14+
 • Правила: Средни (до 20 мин)

29,90лв.

В наличност

Криминални Хроники е кооперативна игра за разследване на престъпления. Използвайки иновативна система за комбиниране на дигитална и настолна игра, тя позволява с едни и същи компоненти да бъдат пресъздадени множество истории. Разпитвайте свидетели, събирайте доказателства и арестувайте престъпника преди да изтече времето!

Играта изисква безплатно приложение, което можете да изтеглите от Apple’s App Store или Google Play и трябва да инсталирате на смартфон или таблет. Уникално изживяване в Криминални Хроники е откриването на улики във виртуална реалност, където всеки играч може да разглежда местопрестъплението на смартфона или таблета си, движейки го нагоре, надолу и настрани, или местейки го с пръст. Използвайки Scan&Play технология, всеки компонент от играта притежава уникален QR код, който в зависимост от сценария, отключва различни улики и истории.

В това допълнение вие ще влезете в ролята частни детективи. Съответно всичките блага, достъпни за редовните полицаи, ще ви бъдат недостъпни. Забравете за лаборатории, експерти и щатни компютърни специалисти – този път сте сами срещу престъпниците.  Вашите нови инструменти ще бъдат заплахи, влизане със взлом, подкупи и шпиониране. Но помнете , парите също не са безкрайни, така че внимавайте кого подкупвате, и кого се опитвате да сплашите. Хората са готови доста неща да прощават на служителите на закона, но вие не сте от тях.

Съдържание

 • 15 Локации
 • 30 персонажи
 • 10 специални предмета
 • 4 карти с действия
 • 1 правила

 

Година на издаване

Сложност

Как ще доставим поръчката?

На територията на България доставките до адрес или офис се извършват със Спиди и Еконт.

Каква е цената на доставката?

Доставката до офис на Спиди е 4.99лв. и 5.90лв. до офис на Еконт. Доставката до адрес е 7лв.

При поръчка над 50лв., БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Спиди.

Какъв е срокът за доставка?

95% от поръчките се доставят за 1 работен ден, тоест ако поръчате днес до 16:00ч., утре пратката ще е при вас.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички поръчки се изпращат с възможност за „Преглед“. Това ви позволява да отворите пратка и в рамките на 15 минути да огледате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Доставяте ли до чужбина?

Предлагаме доставка до чужбина с Български пощи. Срокът за доставка е между 14 и 35 дни, в зависимост от населеното място.

Плащане

 • наложен платеж при доставка
 • кредитна/дебитна карта
 • банков превод

Връщане

Всеки продукт може да бъде върнат или заменен с нов в рамките на 14 дни след получаване на покупката на pishi@nastola.bg.

Цялата информация за доставка и плащане.

Също може да ви хареса…