Ревю на Ticket To Ride: Европа – играта с влакчетата

Настолна игра Ticket to Ride: Европа ревю

Ticket to Ride е класика в семейните игри, а тази версия ви предоставя шанса да опознаете по-добре картата на Европа. В играта построявате маршрути като използвате влакове. Колкото по-дълъг е маршрута, толкова повече точки ще спечелите.

Ticket to Ride: Европа

Ticket to Ride: Европа е вълнуваща и стратегическа настолна игра, която предлага незабравимо пътешествие из Европа. Създадена от автора Алън Мун, тази версия на играта предлага нови предизвикателства и възможности в сравнение с оригиналната Ticket to Ride.

Карта на Ticket to Ride: Europe

Геймплей в Ticket to Ride: Европа

Основният елемент на играта е изграждането на железопътни маршрути по карта на Европа. Играчите трябва да планират своите маршрути, като събират карти с различни цветове на влакове и ги използват за построяването на своите пътеки. Те трябва да се стремят към изпълнение на задачите от билетите, които получават в началото на играта, за да спечелят точки.

Ticket to Ride: Europe бордова игра

Ticket to Ride: Европа предлага разнообразие от стратегически решения. Играчите трябва да бъдат внимателни в избора на маршрути, да преценят кога да съберат карти, да предвидят ходовете на противниците си и да използват оптимално ресурсите си. Това създава напрежение и конкуренция през цялата игра.

Компонентите на играта са висококачествени, с прекрасна илюстрация на картата на Европа и детайлни влакови фигури. Правилата са ясни и лесни за разбиране, което прави играта достъпна дори за нови играчи.

Ticket to Ride: Europe е иде

Разширения за Ticket to Ride: Европа

Ticket to Ride – The Heart of Africa – отправи се на пътешествие до сърцето на Африка. Там ще строиш маршрути в някои от най-отдалечените и изолирани кътчета на континента. За да изградиш качествена транспортна мрежа ще бъдат изпитани твоите геодезически умения и познанията ти за региона.

Това е разширение към Ticket to Ride и не може го играете самостоятелно! 

Подобни игри на Ticket to Ride: Европа

Ticket to Ride: Europe настолна игра