ТОП 10 бързи и динамични настолни игри

10 бързи и динамични настолни игри

Днес искаме да Ви представим нашите топ 10 динамични и бързи настолни игри, които ще допринесат забавление на всяко събиране! Те никога няма да Ви отегчат и сме сигурни, че сте се забавлявате и смеете докато играете!

Динамични бордови игри

1. Дюнер Коте

Настолна игра - Дюнер коте

Това е игра, в която е задължително да запомните поредността на думите. Те са лесни и често използвани в ежедневието ни, но когато играем и се изисква бързина и скорост, лесно може да се объркаме. Играчите се редуват максимално бързо, като след всяка дума поставят карта от тестето си на масата. Ако картата и казаната дума съвпадат, всички пляскат с ръце, а последния изгубил… Еее, прибира всички карти. Победителят, естествено, е човека, успял да се отърве от всички карти.

2. BANG! Игра със зарове

BANG! Игра със зарове

Ако сте фенове на Дивия Запад – то ние Ви препоръчваме тази яка настолна игра! В играта позволения брой участници е от 3 до 8. Играта протича като играчите се редуват по часовниковата стрелка да хвърлят зарове. Имате избор – да запазите резултатите си или да хвърлите заровете отново! Конфликтът между шерифа и разбойниците се разгорещява и единствения начин да спечелите е или да елиминирате шерифа (ако сте разбойник) или хванете разбойниците (ако сте шериф!).

3. Експлодиращи котета

Експлодиращи котета - настолна игра

Кой не обича бомби и котета? Тази настолна игра е подходяща за всяко събиране с приятели или семейство, но внимавайте! Шанса някой да попадне на бомба е голям! Затова пък в тестето с изображения на смешни котки, има обезвреждаща карта, която може да използвате веднъж, за да се спасите! Веднъж да, неприятно е, но в помощ идват още няколко специални карти, които ще Ви помогнат да избягате от мината с котка! Впуснете се в забавление и ако някой ви дразни подредете експлодиращото коте, така че да изтегли той (и гледайте да няма обезвреждаща карта!).

4. На Вуте да му е зле

На Вуте да му е зле - българска настолна игра с карти

Имали ли сте „приятни случки със съседите? Музика до късно вечер? Бор-машина рано сутрин? Някой теч или наводнено мазе? До болка познати проблеми, нали? А, сега, представете си, че всичко това може да го пренесете на игрално поле. Хубавото е, че в настолната игра „На Вуте да му е зле“ имате карта обратна реакция, която може да ви помогне да върнете тъпкано за всички атаки, които отправят към вас съседите Ви! Все пак… не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле!

5. Добъл

Дубъл игра с карти

Добъл е настолна игра за бързина, добра фотогенична памет и хора, готови да се забавляват! Открийте еднаквите картинки преди вашите приятели и спечелете играта! Първият, който забележи еднаквите символи на картите и ги назове, печели! Ако сте ловки, бързи и наблюдателни, победата Ви е в кърпа вързана.

13+ семейни настолни игри, с които времето лети

6. Jungle Speed

Jungle Speed - мисли бързо игра

Бъдете зорки и ловки. Използвайте всеки един момент и бързо грабнете дървения тотем в играта. Jungle speed е настолна игра още от началото на века. Тя е лесна, бърза и всички много я харесват. Атрактивна е за малки деца или възрастни. Няма никакво значение на колко сте, а само колко сте бързи и наблюдателни! Раздайте картите и започвайте играта!

7. Война на хамстери

Война на Хамстери - настолна игра за най-малките

Война на хамстери е бордова игра, която може да се играе от малчугани и големи. Тя е забавна и много лесна. Не се изискват никакви умения. Представете си, че сте обикновени хамстерчета, живеейки спокойно в Хамстероландия, НО изведнъж се появява Сиренцето и спокойствието бързо си заминава! Така започва легендарната битка на хамстерите. Направете всичко възможно да спечелите и не забравяйте да се забавлявате!

8. Love Letter

Love Letter - бърза и динамична настолна игра

Готови ли сте да се върнете назад във времето, когато писането на писма е било традиция? Love letter е бордова игра, която ни дава възможност да изживеем ерата на писмата. Готови ли сте да направите всичко, за да може принцесата да получи вашето писмо? Надхитрете опонентите си и спечелете благоразположението ѝ!

9. Интуиция

Интуиция - настолна игра на асоциации

Готови ли сте да се превъплатите в известна личност или странен предмет без дори да подозирате? Сега имате тази възможност, веднага щом започнете настолната игра Интуиция. Сложете обръча с карта на челото си и задавайте бързо въпроси, за да разберете какво сте. Познайте възможно най-бързо и спечелете играта. Няма нищо по-забавно от вечер с приятели, които се опитват да разберат дали са кралица Елизабет или обикновен тостер!

41 полезни умения от настолните игри

10. UNO

УНО - бърза и забавна игра

UNO е вечната настолна игра, която абсолютно всеки знае и играе! Няма значение какви са правилата, важното е да се забавлявате, дори може да добавите свои. Тя е бърза, активна, супер интересна и лесно може да се играе дори и с най-малките! Раздайте бързо картите, започнете игра и бъдете първия извикал „UNO“, за да спечелите!

Бързите игри са подходящи за големи групи

Няма значение дали ще играете UNO, На Вуте да му е зле или Експлодиращи котки, важното е, че ще се забавлявате и смеете цяла вечер. Изберете настолна игра от списъка горе или от останалите предложения с настолни игри в онлайн магазина ни и включете разнообразие към любимите си петък вечери с приятели.

Нашият сайт използва бисквитни с цел подобряване на клиентското преживяване. Ако приемете, значи сте съгласни.